EcoMoto 930×122

dna

CĂTĂLIN RĂDULESCU SARE DIN NOU LA GÂTUL PROCURORILOR DNA!

Deputatul Cătălin Rădulescu (PSD) a postat pe contul său de Facebook un mesaj dur la adresa procurorilor DNA şi a regimului Traian Băsescu, în contextul condamnării la 10 de ani de închisoare a lui Dan Voiculescu. Deputatul social-democrat este el însuşi anchetat de DNA într-un dosar de corupţie.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Trăim într-o ţară nedemocratică, condusă de servicii , de procurori şi judecători. Oare mai trebuie să treacă mult timp ca poporul să îşi ia înapoi ţara? Poporul român, medicii, profesorii, elevii, studenţii, pensionarii, funcţionarii publici, oamenii de afaceri şi politicienii ne-Băsişti nu se mai simt liberi în ţara lor, se simt urmăriţi, abuzaţi de procurorii stalinişti, sunt terorizaţi de ascultarea telefoanelor de către servicii, sunt abuzaţi, ameninţaţi în anchete staliniste.

În ce ţară trăim? Într-o ţară dictatorială unde pedepsele se dau în funcţie de comandă? În ţara unde criminalii iau pedepse de 4-5 ani sau 3-4 ani cu suspendare (vezi Huidu care a omorât 3 oameni , sau alţii care au omorât oameni pe trecerile de pietoni sau mafioţi care au ucis oameni), iar pentru pretinse fraude fiscale se dau pedepse de 7- 8 – 9 – 10 ani ? În America, în Rusia, în Italia, în Germania s-a facut amnistie fiscală, iar pentru evaziune sau fraudă statul ia banii înapoi, uneori dublu, dar nu bagă oamenii la puşcărie.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

În ţara mea unde oamenii m-au ales deputat se calcă în picioare drepturile oamenilor, se calcă în picioare democraţia, au apărut din nou practicile staliniste, se iau oamenii cu dubele şi mascaţii de acasă, se calcă în picioare prezumţia de nevinovăţie, se pun oamenii să jure că au votat cu Biblia pe capotă, sunt anchetaţi oamenii de o structură DNA neconstituţională unde sunt ameninţaţi şi puşi să se sinucidă de frică, se induce frica prin ascultarea telefoanelor care este o practică ilegală (…).

Haideţi să devenim responsabili, stimaţi colegi, că de asta ne-au trimis oamenii în Parlament! Haideţi să eliminăm aceste erori şi orori, că de noi depindem, noi legiferăm sau să nu mai avem bunul simţ să mai mergem să cerem votul poporului român. Deşteaptă-te române!”, îşi încheie deputatul mesajul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3