ciolo;

„Cîțu nu a fost dat jos pentru ca în locul lui să vină un premier „Zero”!”

Cîțu nu a fost dat jos pentru ca în locul lui să vină un premier „Zero”!”

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

Comunicat de presă PSD

Iohannis își bate joc de români, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, care întreabă cum este posibil ca președintele Klaus Iohannis să îl nominalizeze pe Dacian Cioloș, președintele USR, pentru funcția de premier.

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

Cioloș, cunoscut pentru că a condus în 2016 așa-numitul „Guvern Zero” din cauza slabei performanțe, este liderul unui partid de 15% în continupă scădere.

Probabil Iohannis își închipuie că românii au uitat de dezastrul din precedenta guvernare Cioloș:

– La capitolul fonduri europene, acolo unde Cioloș și colegii săi se visează experți, au fost zero. Un memorandum discutat într-o ședință a Guvernului tehnocrat arăta că absorbția fondurilor structurale din ciclul financiar 2014-2020 era 0%. Zero!

– Guvernul Cioloș a modificat Codul Penal și Codul de procedură penală prin Ordonanță de Urgență, ceea ce era neconstituțional;

– Tot Guvernul Cioloș și Raluca Prună se fac vinovați și de legea recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea a peste 16.000 de deținuți, mulți dintre ei foarte periculoși (peste 2.000 dintre ei erau acuzați de omor și omor calificat, alții pentru viol sau pornografie infantilă);

– 100.000 de români au fost înșelați de guvernul Cioloș care a mințit că este nevoie de 6 milioane de euro pentru ca statul să cumpere opera „Cumințenia Pământului” a lui Brâncuși; statuia nu a fost cumpărată, iar oamenii nu și-au mai primit banii înapoi!

– Tot Guvernul Cioloș îi certa pe români pentru faptul că nu mai munceau pe „doi lei”, refuzând creșterea salariului minim la 1.200 de lei.

Pe el îl vreți prim-ministru, domnule președinte? PSD nu va vota niciodată un Guvern Cioloș! Cîțu nu a fost dat jos pentru ca în locul lui să vină un premier „Zero”!„, transmite Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441