Donaris 930 x 122

psd

„Coaliția de dreapta a anulat toate realizările din guvernarea PSD și a condamnat românii la sărăcie!”

Comunicat de presă PSD

Citiți și: Peste 1.000 de locuri de muncă vacante în Pitești. Oportunități de angajare!

Coaliția de dreapta a anulat toate realizările din guvernarea PSD și a condamnat românii la sărăcie!”
Salariul mediu brut este în scădere abruptă după primele două luni ale anului 2021! Creșterea economică invocată de premierul Cîțu este, de fapt, doar pe hârtie”, afirmă deputatul de Argeș al PSD Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

Economia este în colaps, pentru că supraviețuiește doar pe datorie, iar veniturile românilor nu cresc, ci scad în raport cu explozia prețurilor. Românii au pierdut peste 400 de lei la salariu în luna februarie 2021, lună în care salariul mediu brut a scăzut la 5.497 de lei, față de 5.906 de lei în decembrie 2020.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Este o scădere matematică de 6,9% care se adaugă la scăderea puterii de cumpărare a populației, în contextul în care prețurile au crescut cu procente medii de peste 15% și cursul de schimb valutar a explodat!

În realitate, Coaliția de dreapta a anulat toate realizările din guvernarea PSD și a condamnat românii la sărăcie.

Peste 500.000 de persoane au intrat în deprivare materială severă în anul 2020, iar în anul 2021 încă 500.000 de persoane vor ajunge să trăiască în sărăcie lucie, așa cum reiese din analizele Băncii Mondiale”, transmite Simona Bucura-Oprescu.

(Foto descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Constantin spune:

    Care realizări??? Alea 8 spitale regionale, sute de km de autostrăzi promise, legile justiției făcute praf, cizma pusă de penalul Dragnea
    pe grumazul țării??? Astea sunt realizări? Chiar ne crezi imbecili?

  • Madalina spune:

    De ce ștergeți comentariile? Lăsați oamenii sa se exprime liber, sunteți finanțați de PSD Argeș? Am

  • Geo spune:

    Salariul mediu era crescut artificial cu salariile sporurile angajatilor de la stat, asa-zisii esentiali. La privat oricum statul nu are nicio influenta.

  • Grigore Virginia spune:

    Simona Bucura Oprescu , ia o foaie de hârtie, trage o linie pe mijloc ,în partea dreaptă scrie BUGETUL avut la dispoziție și în partea dreaptă REALIZARILE !
    Ai vechime în PSD ,începe cu anul în care ai devenit membru !
    Să ne postezi rezultatul !
    Spor!

  • Grigore Virginia spune:

    Simona Bucura Oprescu , ia o foaie de hârtie, trage o linie pe mijloc ,în partea stângă scrie BUGETUL avut la dispoziție și în partea dreaptă REALIZARILE !
    Ai vechime în PSD ,începe cu anul în care ai devenit membru !
    Să ne postezi rezultatul !
    Spor!

  • Tiberiu spune:

    Lasa-ne, LASĂ-NE….. Hai.., Pa!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3