NOR CURIER 930X122

pendiuc

sediu_PSD_ep

CONDUCEREA PSD ARGEŞ CONFIRMĂ NOMINALIZAREA LUI TECĂU. CONFIRMAREA PENTRU MIHAI OPRESCU MAI AŞTEAPTĂ.

Florin Tecău a fost desemnat aseară, în prezenţa premierului Victor Ponta, candidat al PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Tecău a declarat astăzi, în conferinţa de presă a partidului, că le mulţumeşte primarilor care l-au susţinut pentru această candidatură şi că se bazează pe sprijinul lor. „Mă bazez pe sprijinul primarilor, al tuturor colegilor mei, pentru a face o figură cât mai frumoasă. Ne propunem să câştigăm. Voi încerca să mă ridic la înălţimea aşteptărilor colegilor mei. Ştiu că este o luptă grea, dar pe care o vom câştiga împreună. S-a dovedit cu această ocazie că PSD Argeş rămâne o echipă unită, iar acest lucru ne încurajează şi ne mobilizează.”, a afirmat Florin Tecău.

Prezent și el la conferința de presă, Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş, a menţionat că „numirea domnului Tecău este una firească, nici nu mă îndoiam că dumnealui va fi alesul.” În schimb, Pendiuc nu a confirmat că Mihai Oprescu va fi prefect, primarul Piteştiului limitându-se la a spune că „voi mai avea o discuţie cu domnul Ponta şi apoi vom face propunerea oficială.” Lui Victor Ponta i-a fost prezentat şi Dan Velea, de la Finanţele Publice, pentru care, de asemenea, a existat o propunere de a deveni prefect.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90