930×122 CAPRA 5

bascov

CONSERVATORII DIN BASCOV AU ANIVERSAT ZIUA COPILULUI

Partidul Conservator Bascov a marcat Ziua Internaţională a Copilului alături de zece copii, elevi ai Şcolii Generale „Virgil Calotescu” din comună.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Încă de dimineaţă, membrii grupului condus de Codruţ Matei, preşedintele PC Bascov, şi învățătoarea Adelina Brăileanu, au vizitat Grădina Zoologică din Piteşti. Apoi au mers în centrul oraşului, acolo unde au făcut o pauză de masă și unde copiii au primit şi jucării. Următoarea oprire a avut loc în Piaţa Primăriei, la căsuţa cu desene cu nisip colorat. Sărbătoriţii zilei au desenat planşele primite. La final, toţi participanţii au primit dulciuri din partea membrilor PC Bascov.

„De 1 iunie Partidul Conservator Bascov a dorit să le facă o bucurie unor copii speciali şi le mulţumim cadrelor didactice care ne-au sprijinit pentru acest lucru. La finalul activităţii ne-am dat seama că scopul nostru a fost atins, bucurându-ne şi noi de fericirea care se citea pe chipurile copiilor, dar şi aducându-ne aminte de copilărie şi de jocurile ei.

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

Tot de Ziua Internaţională a Copilului, preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anunţat că a lansat în dezbatere publică o lege a familiei care să vină în sprijinul conceptului de familie şi cred că rezultatul final al acestui proiect va fi unul pozitiv, în care unitatea de bază a societăţii noastre să se dezvolte sănătos în perioada următoare.”, spune Codruţ Matei, preşedintele Partidului Conservator Bascov.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90