930×122 POSADA 5

psd

„Demagogia, habarnismul și interesul personal definesc această guvernare eșuată!”

Comunicat de presă PSD Argeș: 

Citiți și: „PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri”

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, afirmă că, în loc să-i preocupe problemele reale ale românilor, guvernanții de dreapta se faultează reciproc, fac jocuri de putere și aruncă România într-o criză politică, de parcă cea economică nu era de ajuns.

„Pe acest fond al disputelor fără sfârșit dintr-o coaliție care este nefuncțională și în care șantajul a ajuns principalul argument politic, românii o duc din ce în ce mai greu. Conform Blocului Naţional Sindical, în 21 de judeţe salariul brut realizat în 2021 a fost în termeni reali mai mic decât cel realizat în 2019!

Citiți și: “PSD a deblocat cel mai important proiect de infrastructură mare din România”

Iar peste 1,1 milioane de angajaţi cu contract individual de muncă cu normă întreagă au avut în iunie 2021 venituri brute realizate mai mici decât 2.350 de lei, cât este salariul minim pentru studii superioare.

De asemenea, în iunie 2021 numărul angajaţilor cu contracte de muncă cu timp complet era cu 139.945 mai mic decât cel existent în iunie 2019 (5.084.694 în iunie 2021 faţă de 5.224.639 în iunie 2019). A crescut însă semnificativ numărul angajaţilor cu contracte de muncă cu timp parţial, cu aproximativ 36%, de la 429.295 la 585.858 persoane.

Din cauza proastei guvernări, rata sărăciei în muncă pentru angajaţii cu contracte de muncă cu timp parţial a ajuns în Romania la 65,9%.

Demagogia, habarnismul și interesul personal definesc această guvernare eșuată! Nu doar USR trebuie să plece, ci și PNL și UDMR! Au dovedit că nu le pasă de România!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionel spune:

    Doamna Simona Bucură Oprescu declara cu ceva timp in urma ca mentorul ei in politica este Constantin NICOLESCU, as vrea sa o intreb, daca acum gândește la fel. Ar fii de preferat si de bun simt sa aiba o opinie publică pe această temă. Timpul trece dar oameni nu uita.

  • Mihnea spune:

    Primul mentor este Adrian Nastase,tin minte cum il mai pupa in f…. cand venea prin Arges.Ea aceasta calitate o are, in rest…Am fost ziarist in Arges, o cunosc foarte bine atat pe ea cat si pe sotul dansei!Toata viata au lucrat la PSD si in functii publice!

SPALATORIE MURAY  570×90