930×122 CAPRA 5

ecaterina andronescu

ECATERINA ANDRONESCU, IERTATĂ ȘI PROPUSĂ LA MINISTERUL EDUCAȚIEI

Ecaterina Andronescu, iertată și propusă la Ministerul Educației. Conducerea PSD (Biroul Permanent Național) a hotărât astăzi ca pentru funcția de ministru al Educației să o propună pe Ecaterina Andronescu, informează Mediafax.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Amintim că în luna august a acestui an, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, senatorul Ecaterina Andronescu a cerut ca Liviu Dragnea să se retragă de la șefia partidului: „Pentru binele României şi pentru binele PSD-ului, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le ştim cu toţii şi nu le voi expune acum”, scria Ecaterina Andronescu în august 2018.

În aceeași scrisoare, Andronescu adresa critici Guvernului Dăncilă: „Partidul a avut şi are resurse umane de foarte mare calitate şi specialişti adevăraţi, dar, din nefericire, componenţa actualului guvern nu este expresia PSD-ului şi nu reprezintă nivelul şi capacitatea profesioniştilor din partidul nostru.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz.

Acest guvern nu mă reprezintă nici pe mine, nici pe dumneavoastră, dragi colegi, nici PSD-ul, nici România. Acest guvern este expresia unei singure persoane, ceea ce nu este în regulă”. AICI, scrisoarea deschisă a Ecaterinei Andronescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90