EcoMoto 930×122

cristian gentea

GENTEA, DESPRE ANUNȚUL CARE-L NOMINALIZEAZĂ DREPT CANDIDATUL PSD LA PRIMĂRIA PITEȘTI ȘI ZVONURILE REFERITOARE LA APOSTOLICEANU

Ion Dumitru, primarul comunei Albota și vicepreședinte al PSD Argeș, a anunțat astăzi cine va fi candidatul social-democraților pentru funcția de primar al municipiului Pitești.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

”Anunț acum cine va candida din partea PSD: domnul Gentea (n.r. – președinte al PSD Pitești și consilier local). Mai mult, vă spun că domnul Cristian Gentea își va lansa candidatura pe 23 martie”, a afirmat primarul din Albota în cadrul conferinței de presă a partidului.

PSD nu a anunțat însă oficial candidatul pentru Primăria Pitești (în cărți erau Cristian Gentea, viceprimarul Sorin Apostoliceanu și Cornel Ionică, primarul în funcție).

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„E treaba lui ce spune”

ePitești l-a contactat pe Cristian Gentea pentru a afla dacă infirmă sau confirmă afirmația „Ducelui” de Albota.

„E treaba lui ce spune. Noi, când stabilim cine candidează, vă anunțăm”, declară pentu ePitești Cristian Gentea.

Gentea, despre Apostoliceanu: „Nu cred că negociază cu alte partide”

Întrebat de ePitești cum comentează zvonurile potrivit cărora viceprimarul Sorin Apostoliceanu, colegul său de partid, ar intenționa să candideze la fotoliul de primar din partea liberalilor, zvonuri care au încins spiritele în PSD Argeș (dar și în PNL Pitești, dat fiind că organizația locală privește cu ochi buni această posibilitate), Cristian Gentea a răspuns:

„Despre chestia asta comentez că nu cred eu așa ceva. Nu cred! Sorin mi-a fost colaborator apropiat și nici măcar nu cred că negociază cu alte partide. Nu cred că ar negocia pe cont propriu el. A fost tot timpul un membru de partid corect, a fost ajutat de organizație să ajungă acolo și tot timpul și-a făcut treaba. Eu nu cred că făcea el așa ceva”.

Am încercat să obținem un punct de vedere și din partea viceprimarului Apostoliceanu, aflat acum în Finlanda, care a precizat însă că nu comentează situația.

Amintim că Sorin Apostoliceanu anunţa, în urmă cu aproape două săptămâni, că intenţionează să candideze independent pentru funcţia de primar al Piteştiului dacă Ionică va fi desemnat din nou candidat din partea social-democraților, lăsând să se înțeleagă că ar susține candidatura lui Gentea din partea PSD pentru funcția de primar.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90