psd

„Guvernul Cîțu a îndatorat România pentru generații”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

Cîțu a afundat România în datorii uriașe, atrage atenția deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, parlamentarul argeșean arătând că, în conformitate cu datele oficiale, deficitul de cont curent aproape s-a dublat în perioada ianuarie – iulie 2021 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, trecând de 9 miliarde de euro, comparativ cu 5,35 miliarde de euro anul trecut. În aceaşi perioadă datoria externă a crescut cu 6,058 miliarde de euro!

„Revine, astfel, întrebarea: pentru ce s-au făcut aceste împrumuturi? Unde s-au dus banii?

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

În tot acest timp, salariile au fost înghețate, alocațiile nu s-au dublat cum prevede legea, pensia medie lunară a crescut cu doar 0,7% în trimestrul al doilea al anului faţă de primul trimestru, cu aproximativ 11 lei, la salariul minim s-a înregistrat o creștere în batjocură de doar 2 lei pe zi, ca să nu mai vorbim despre creșterea cu doar un ban a valorii tichetului de masă!

În plus, investițiile în infrastructură sunt firave, ajutorul acordat de stat pentru firmele afectate de pandemie este nesemnificativ, iar creșterile de prețuri pe linie au făcut ca puterea de cumpărare a românilor să se erodeze.

Nu am văzut nici investiții în spitale și nici suplimentarea paturilor la ATI pentru a face față valului IV al pandemiei, nici nu a fost angajat personal medical în plus, deși este nevoie, ca să nu mai vorbim despre autoritățile locale care au fost lăsate de izbeliște și nici despre faptul că nu se dau bani nici măcar pentru decontarea navetei elevilor!

Guvernul Cîțu a îndatorat România pentru generații, iar împrumuturile uriașe par să ajungă, pur și simplu, într-o gaură neagră! Va răspunde cineva pentru asta?”, întreabă Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441