Donaris 930 x 122

atac

HALUCINANT! DEPUTATUL PSD CĂTĂLIN RĂDULESCU ÎI AMENINȚĂ PE PROCURORII DNA „BĂSIȘTI”!

Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a lansat un atac dur la adresa procurorilor DNA despre care parlamentarul spune că sunt „băsiști”. Atacul survine după un nou caz de sinucidere în rândul pensionarilor pe caz de boală audiați la DNA Pitești. Rădulescu a scris mesajul pe contul său de socializare.

Citiți și: O nouă tentativă de fraudă! Incredibil ce instituție folosesc atacatorii!

„Bravo, respect maxim procurorilor antibăsiști și anti Kovesi și anti Morar care au avut curaj să îi înfrunte. Rușine procurorilor Licu, Bica, Olaru, Băjenaru, Scânteie, Morar, Kovesi. Respect pentru procurorii Ciurea, Nastasiu, Iacobescu și alții. Va veni vremea schimbării și de la Kovesi în jos în DNA vor plăti. Vor avea zeci de dosare penale și vor ajunge acolo unde i-au băgat sau au vrut să îi bage pe cei nevinovați acești inchizitori. Domnilor de la DNA băsiști, nu mai sunteți dumnezei, s-a terminat cu abuzurile voastre de inchizitori. Prea ați făcut dosare la comandă, fără probe. Asta nu e țara voastră. Veți pleca odată cu Băsescu și Udrea, însă nu acolo unde doriți. Veți răspunde toți în fața legii, unde niciunul dintre voi nu sunteți mai presus. Prea multă durere ați provocat, prea mulți oameni s-au sinucis. Și cine sunteți voi? Cei mai corupți, care ați protejat infractorii cei mai mari, pe șmecheri, mafia PDL și pe Bercea Mondialul. Voi ne dați lecții de justițiari? Toate abuzurile și crimele voastre se vor întoarce împotriva voastră.”, a scris Cătălin Rădulescu.

Nu este pentru prima dată când deputatul PSD lansează un astfel de atac: http://epitesti.ro/stiri/justitie/catalin-radulescu-mesaj-dur-impotriva-procurorului-dna-basist-stalinist-securist/. Amintim că Rădulescu este acuzat într-un dosar instrumentat de DNA: http://epitesti.ro/stiri/justitie/deputatul-catalin-radulescu-trimis-judecata-de-dna/.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3