Posada 930 x 122

grindeanu

IMPERIUL PSD CONTRAATACĂ. AZI, ÎN PITEȘTI

Imperiul PSD contraatacă. Azi, în Pitești. Peste 5.000 de manifestanți, potrivit organizatorilor, sunt așteptați azi după-amiază în Piața “Vasile Milea” din centrul Piteștiului. Între orele 17 și 19 în Piață se va desfășura un miting de susținere a Guvernului Grindeanu, miting organizat de PSD Argeș.

Citiți și: PROTEST DE PROPORȚII. ANGAJAȚII DACIA, ÎN STRADĂ

Vorbim despre prima manifestație de stradă organizată de PSD Argeș în replică la protestele care au avut loc în Pitești împotriva guvernării PSD după scandalul declanșat de adoptarea Ordonanței 13 pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

“Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate şi unitate. În continuare sperăm că putem trăi împreună în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite pe 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare.

Citiți și: ŞOC PE SCENA POLITICĂ DIN ROMÂNIA

Vă aşteptăm alături de noi, în Piaţa “Milea”, sâmbătă, ora 17.”, transmitea PSD Argeș printr-un comunicat de presă în urmă cu două zile.

Amintim că președintele PSD Argeș, senatorul Șerban Valeca, este ministru al Cercetării și Inovării în Guvernul Grindeanu.

Aseară, tot în Piața “Vasile Milea” (Piața Prefecturii), s-a desfășurat un protest anti guvernamental și anti PSD. Amănunte, AICI.

Donaris 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066