930×122 CAPRA 5

cristian gentea

„Înființarea unei companii naționale poate asigura independenței energetică a României pe termen lung”

„Înființarea unei companii naționale poate asigura independenței energetică a României pe termen lung”

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, președinte executiv al PSD Argeș, anunță că PSD propune crearea unei companii naţionale în domeniul energetic, ca soluție fundamentală pentru rezolvarea crizei provocate de scumpirea explozivă a gazelor și a energiei electrice.

„Soluția propusă de PSD poate asigura independenței energetică a României pe termen lung și le garantează românilor că nu vor mai fi expuși unor astfel de riscuri.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Compania pe care PSD dorește ca Guvernul să o înființeze va produce energie atât verde, cât și nucleară şi pe cărbuni şi gaze, astfel încât în 3-5 ani România să devină independentă energetic.

Este abordarea corectă dacă vrei să influenţezi prețul energiei, după cum ne-a arătat și criza cu care ne confruntăm.

De asemenea, pe lângă plafonarea și compensarea facturilor la energie, PSD propune și scăderea TVA la 5% pentru energia electrică și gaze, cu influență directă în prețul final pe care populația și firmele îl vor plăti pentru facturi.”, declară Cristian Gentea.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Gheorghe spune:

    Si sa il puneti pe Apsotoliceanu director economic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3