930×122 CAPRA 5

ion dumitru

ION MÎNZÎNĂ: “PSD FACE PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA GUVERNULUI ORBAN”

Mesaj electoral

Citiți și: „Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din Argeș”

Comunicat de presă PSD Argeș

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, și Ion Dumitru, primarul comunei Albota, au susținut astăzi o conferință de presă în care au adus în discuție modul discreționar în care Guvernul a alocat fonduri către comunitățile locale la ultima rectificare de buget.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

“PSD va face plângere penală împotriva Guvernului Orban pentru modul discreționar în care a alocat fonduri către primării. Acolo unde primarul pupă mânuța lui Orban, acolo au fost alocate fonduri pe măsură. Parcă ar urma actualul Guvern modelul alocărilor de fonduri din vremea Elenei Udrea! Au alocat sume mari către primăriile conduse de către oameni ai PNL, dar bani puțini nu au dat numai pentru primăriile conduse de PSD, ci și de oameni din partidele care le susțin Guvernul. De exemplu, la Căteasca au dat doar 100.000 de lei, iar la Corbi – nimic!”, a spus Ion Mînzînă care a mai subliniat faptul că liberalii obișnuiesc să se împăuneze cu realizări ale PSD și că la alegerile locale care vor urma, PNL va fi taxat de către electorat pentru modul în care conduce țara.

 

La rândul său, primarul Ion Dumitru, președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Argeș, a spus că niciodată în timpul guvernărilor PSD nu au fost făcute alocări bugetare pe criterii politice. “Am primit la Albota 250.000 de lei. Mi se spune că trebuie să acopăr și cheltuielile pentru alegeri, și cheltuielile pentru școli – ni s-au dat responsabilități și nu ni s-au dat resurse. Dacă la rectificare ar fi primit fiecare primărie câte 300.000 de lei, ar fi fost în regulă. Dar când unele primării au primit aproape un milion de lei fiecare, iar altele nimic, nu e normal! Cei de la PNL nu vor câștiga nimic, nu îi va vota lumea, și asta deoarece nu sunt capabili să guverneze!”, a declarat Ion Dumitru.
Biroul de Presă PSD Argeș

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş

Realizat de SC Epit Pro Advertising – portal site Epitesti.ro

Cod mandatar 21200019

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3