New Profesional Consult 930 x 122

adrian ion

JOCURI POLITICE MURDARE ÎN BRADU. CONT FALS CU NUMELE UNUI CANDIDAT PENTRU DENIGRAREA ALTUI CANDIDAT

Când doi se ceartă, al treilea câștigă! Sau speră să câștige. Pe acest vechi proverb pare să fie construită una dintre campaniile electorale pentru fotoliul de primar al Comunei Bradu. Doar că cearta e o făcătură prin care cineva încearcă să împuște doi iepuri dintr-un foc.

Citiți și: Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Principala victimă în acestă război electoral este candidatul Pro România la funcția de primar, Adrian Ion, care, în paralel cu pagina sa oficială de Facebook „PRO Romania – Bradu” (foto) s-a mai trezit cu una, la crearea căreia n-a avut nicio contribuție.

 

Citiți și: Alături din oamenii din Bradu

Candidatul spune că cineva i-a luat o parte din fotografiile sale publice pentru a crea un cont nou, FALS (foto jos),  Ion Adrian candidat PRO România la primarie, cont de pe care pe de o parte sunt postate o serie de minciuni și afirmații fără acoperire, iar pe de altă parte e atacat un alt candidat – Dan Stroe.

Adrian Ion a depus o plângere la Poliție

„Eu am o relație bună cu domnul Stroe și nu astfel înțeleg să fac politică, iar acest FALS îmi crează și mie un prejudiciu. Am făcut o plângere la poliție, în care am reclamat cineva a creat un cont fals, în care se folosește de identitatea mea, poze cu mine, număr de telefon cât și texte jignitoare la adresa mea. Am fost chemat la audieri, am detaliat ce se întâmplă pe acel cont fals și am cerut ca acest cont fie închis și depistat cel care l-a făcut. Ulterior am luat legătura cu agentul care se ocupă de caz, acesta spunându-mi a înaintat o adresă oficială la Facebook, de unde așteaptă un răspuns„, a mărturisit Adrian Ion pentru ePitești.ro.

Mulțumimconcurenței” pentru publicitate

De altfel, candidatul Pro România și-a avertizat electoratul și pe cetățenii comunei Bradu, în general, asupra acestui fake:

Iată lupta politica a început deja, însă nu așa cum ar trebui. Zilele trecute am constatat cu surprindere, dar și cu mândrie, pe Facebook a apărut un cont fals al Organizației PRO România – Bradu. Afișez mai jos două print screen-uri cu mesaj fals și defăimător la adresa persoanei mele – candidat la funcția de primar al Primăriei comunei Bradu: FOTO 1 și 2.

 

Informez pe această cale membrii partidului, membrii simpatizanți și publicul larg singura pagina oficială a Organizației PRO România – Bradu este aceasta, având denumirea „PRO România – Bradu”, link: https://www.facebook.com/PRORomaniaBradu/. Mulțumimconcurenței” pentru publicitate! Provocările ne fac mai puternici”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90