930 x122 grota rece

psd

LEGI IMPORTANTE ADOPTATE ÎN PARLAMENT

Ieri, în ultima ședință de plen din prima sesiune ordinară a acestui an, Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș al PSD, a votat în Camera Deputaților pentru mai multe proiecte de lege cu impact social important.

„Astfel, am votat pentru includerea în Codul Penal a prevederii exprese că se poate lua măsura arestării preventive în cazul în care din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit infracţiunea de act sexual cu un minor sau a racolat minori în scopuri sexuale.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Discriminarea prin asociere la locul de muncă, violența psihică, hărțuirea sau victimizarea, sunt, de ieri, interzise prin lege, în urma unei modificări inițiate, în principal, de parlamentarii PSD.

De asemenea, asociațiile de pensionari vor putea primi, inclusiv de la autoritățile publice locale, bunuri mobile sau imobile necesare realizării scopului pentru care au fost înființate.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

O altă lege importantă privește implementarea normelor europene pentru un acces mai ușor al persoanelor cu dizabilități în spațiile publice.

Nu în ultimul rând, votat și proiectele de lege care îi declară pe Mihai Viteazul, pe Horea Cloșca și Crișan drept martiri și eroi ai națiunii române”, informează Simona Bucura Oprescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90