930×122 CAPRA 5

psd

„Libertatea presei nu e un moft, este o necesitate!”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Simona Bucura-Oprescu, mesaj special de Ziua Internațională a Libertății Presei

3 mai este Ziua Internațională a Libertății Presei. Cu acest prilej, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu transmite un mesaj special.
„Într-o perioadă tulbure, cu conflicte care, vorba aceeea, ne bat la ușă, libertatea presei continuă să fie amenințată. Jurnaliștii se confruntă în continuare cu condiții de muncă dificile, cu presiuni financiare și politice tot mai mari.
Libertatea de informare și exprimare și libertatea de exprimare trebuie promovate și protejate peste tot în lume, în interesul tuturor.
Libertatea presei este esențială pentru societățile democratice care pot prospera numai dacă cetățenii pot face alegeri în cunoștință de cauză. Libertatea presei nu e un moft, este o necesitate!”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Georgescu spune:

    …, mai lasa-ne cu mofturile tale, că la ce salarii primești ai rezultate zero. Numai …debitezi mereu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90