930X122 MAIA

Dan Manu

LIDER PSD ARGEȘ: „A FOST O EROARE!”

Lider PSD Argeș: „A fost o eroare!”. În contextul în care modificarea prin Ordonanță de Urgență a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală a scos oamenii în stradă inclusiv în Pitești (foto), Dan Manu, vicepreședinte al PSD Argeș și preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, admite că a fost o greșeală graba cu care Guvernul a adoptat Ordonanța. De asemenea, publicarea ei noaptea în Monitorul Oficial reprezintă o eroare, în opinia lui Manu.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Legea Interoperabilităţii, un alt pas spre debirocratizare reală!

„Faptul că ordonanța a fost publicată noaptea în Monitorul Oficial constituie o eroare! Pe de altă parte, ar fi trebuit să se discute mai mult cu specialiştii pe marginea acestui subiect.

Oricum, doar problema abuzului în serviciu a rămas mai spinoasă. Era, însă, o solicitare a Curţii Constituţionale care viza schimbarea definiţiei abuzului în serviciu încă din guvernarea trecută, iar fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună, chiar a lăsat un proiect în acest sens. Ştiu ce vorbesc! Din cauza fostei definiţii, toţi funcţionarii publici erau demoralizaţi, pentru că oricând puteau fi traşi la răspundere penal.”, declară Dan Manu.

Citiți și: ”Astăzi la Câmpulung ne-am simțit mândri să ne reafirmăm identitatea”

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

 • un "simpatizant" spune:

  Serios?!
  Ordonanta nu este o eroare ci numai faptul ca a fost data noaptea. Nu va este rusine?
  Pana in aceasta ordonanta trebuia sa va ganditi de doua ori inainte de a semna si bine era. Acum nu veti mai avea nicio emotie. Va fi liber la furat.
  Nu domnilor psd-isti! Faptul ca exista un astfel de partid reprezinta o eroare. Insistati domnilor psd-isti cu „eroarea” din acea noapte neagra. Nu cumva sa corectati „eroarea”! Va vom trimite partidul la gunoi pentru ca deja …pute.
  Se vede treaba ca vreti sa schimbati nu numai aceasta „definitie” a abuzului in serviciu. Vreti sa „redefiniti” statul de drept. Nu va vom lasa!
  RUSINE SA VA FIE!!!

  P.S. Pentru a nu mai fi „demoralizati” cum spuneti va transmit ca si opozitia tot o eroare este. Dar asta stiati deja.

SPALATORIE MURAY 570×90