Donaris 930 x 122

psd

„Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

Comunicat de presă PSD Argeș: 

Citiți și: Deputatul de Argeş Simona Bucura-Oprescu a condus şedinţa de audiere a lui Cseke Attila

În fiecare an, la 25 octombrie sărbătorim Ziua Armatei. Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu afirmă că ziua de 25 octombrie reprezintă un prilej de a ne arăta recunoștința faţă de toţi acei eroi care au luptat pentru libertate, unitate naţională şi integritate teritorială.

„Lor trebuie să le păstrăm vie memoria și să le arătăm cel mai profund respect.

Citiți și: Procedurile de cadastrare se simplifică

Gândindu-mă la sacrificiul lor, mă întreb adesea câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate, pentru pământul din care ne tragem seva?

Data de 25 octombrie 1944 semnifică eliberarea deplină a teritoriului naţional de sub ocupaţia horthysto-fascistă. Luptele eroice purtate de Armata Română au fost încununate de succes la 25 octombrie 1944, când inamicul a fost împins peste frontierele naţionale.

Preţul plătit de Armata Română în intervalul 23 august 1944 – 25 octombrie 1944 a însemnat 58.330 de soldaţi ucişi, răniţi sau prizonieri.

La mulți ani, ostași români!

Recunoștință veșnică eroilor țării!”, transmite Simona Bucura-Oprescu.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Un comentariu

  • Satan spune:

    Si eu as vrea sa intreb toti deputatii daca stiu cum se defineste “libertatea” si daca ar avea curajul sa-si mai ia de la gura si de la rezervorul masinii sa mai faca si cetatenilor/nepotilor celor care au lupatat vitejeste pe front ceva parcuri, amenajari, spitale, nu doar in Pitesti ci in toata tara? Oricum in iad nu ii primesc.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441