SMART KIDS 930X122

psd

„Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

Comunicat de presă PSD Argeș: 

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

În fiecare an, la 25 octombrie sărbătorim Ziua Armatei. Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu afirmă că ziua de 25 octombrie reprezintă un prilej de a ne arăta recunoștința faţă de toţi acei eroi care au luptat pentru libertate, unitate naţională şi integritate teritorială.

„Lor trebuie să le păstrăm vie memoria și să le arătăm cel mai profund respect.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

Gândindu-mă la sacrificiul lor, mă întreb adesea câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate, pentru pământul din care ne tragem seva?

Data de 25 octombrie 1944 semnifică eliberarea deplină a teritoriului naţional de sub ocupaţia horthysto-fascistă. Luptele eroice purtate de Armata Română au fost încununate de succes la 25 octombrie 1944, când inamicul a fost împins peste frontierele naţionale.

Preţul plătit de Armata Română în intervalul 23 august 1944 – 25 octombrie 1944 a însemnat 58.330 de soldaţi ucişi, răniţi sau prizonieri.

La mulți ani, ostași români!

Recunoștință veșnică eroilor țării!”, transmite Simona Bucura-Oprescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Satan spune:

    Si eu as vrea sa intreb toti deputatii daca stiu cum se defineste “libertatea” si daca ar avea curajul sa-si mai ia de la gura si de la rezervorul masinii sa mai faca si cetatenilor/nepotilor celor care au lupatat vitejeste pe front ceva parcuri, amenajari, spitale, nu doar in Pitesti ci in toata tara? Oricum in iad nu ii primesc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3