Donaris 930 x 122

consiliul local

Majoritatea în Consiliul Local Pitești mai are un vot în plus. Pentru cât timp?

Majoritatea în Consiliul Local Pitești mai are un vot în plus. Pentru cât timp?

Citiți și: Pitești: Când se vor aprinde luminițele de Crăciun în Piața Primăriei

Așa cum v-am informat, Ana Stan a fost exclusă din PNL (detalii, AICI), iar viceprimarul liberal al Piteștiului Gelu Tofan ne-a declarat că se vor face demersuri pentru a o exclude pe Ana Stan și din Consiliul Local (detalii, AICI). Însă Ana Stan spune că va lupta în instanță și are toate șansele să își păstreze mandatul de consilier.

Există un precedent chiar la Pitești: Dănuț Dinu a fost exclus din PMP, după care PMP a încercat să îl scoată și din Consiliul Local, însă Dinu a avut câștig de cauză în instanță. Așadar, majoritatea în Consiliul Local asigurată de PNL și USR PLUS a ajuns să atârne de un singur vot!

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Dintre cei 23 de consilieri, PNL și USR PLUS aveau 13, dar acum mai au doar 12, în vreme ce PSD și PMP adună 10 consilieri, iar Ana Stan va putea vota după cum dorește, cel mai probabil alături de PSD și PMP. Așadar, actuala putere din Consiliul Local tremură serios pentru menținerea majorității.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

2 comentarii

  • Bujie spune:

    He, he, he…! Cloaca din Primarie este aceeasi de prea multi ani! usor, usor, USL-ul se reface; la vedere, cu acelasi tupeu…

  • Sabin Gherman spune:

    Forza ANA !!!!

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441