Donaris 930 x 122

consiliul local

Majoritatea în Consiliul Local Pitești mai are un vot în plus. Pentru cât timp?

Majoritatea în Consiliul Local Pitești mai are un vot în plus. Pentru cât timp?

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Așa cum v-am informat, Ana Stan a fost exclusă din PNL (detalii, AICI), iar viceprimarul liberal al Piteștiului Gelu Tofan ne-a declarat că se vor face demersuri pentru a o exclude pe Ana Stan și din Consiliul Local (detalii, AICI). Însă Ana Stan spune că va lupta în instanță și are toate șansele să își păstreze mandatul de consilier.

Există un precedent chiar la Pitești: Dănuț Dinu a fost exclus din PMP, după care PMP a încercat să îl scoată și din Consiliul Local, însă Dinu a avut câștig de cauză în instanță. Așadar, majoritatea în Consiliul Local asigurată de PNL și USR PLUS a ajuns să atârne de un singur vot!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Dintre cei 23 de consilieri, PNL și USR PLUS aveau 13, dar acum mai au doar 12, în vreme ce PSD și PMP adună 10 consilieri, iar Ana Stan va putea vota după cum dorește, cel mai probabil alături de PSD și PMP. Așadar, actuala putere din Consiliul Local tremură serios pentru menținerea majorității.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bujie spune:

    He, he, he…! Cloaca din Primarie este aceeasi de prea multi ani! usor, usor, USL-ul se reface; la vedere, cu acelasi tupeu…

  • Sabin Gherman spune:

    Forza ANA !!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90