Donaris 930 x 122

ana stan

Gelu Tofan, EXCLUSIV: „Facem demersuri pentru excluderea Anei Stan din CL Piteşti”

Gelu Tofan ne-a confirmat oficial decizia de excludere a Anei Stan din PNL (detalii, AICI). Gelu Tofan, viceprimar al municipiului Piteşti şi vicepreşedinte al PNL Argeş, ne-a precizat că la şedinţa de ieri seară au fost 18 membri prezenţi care au votat în unanimitate ca Ana Stan să fie exclusă din partid. Votul a fost secret.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Mai mult decât atât, Gelu Tofan ne-a declarat că, în următoarea etapă, se vor face demersurile legale pentru retragerea sprijinului politic faţă de Ana Stan, urmând ca aceasta să fie înlocuită în CL Piteşti, acolo unde ocupă un post de consilier local.

Gelu Tofan, declaraţie în exclusivitate pentru ePiteşti: „Aşteptăm dacă are contestaţie pe care o vor dezbate cei de la Curtea de Arbitraj Bucureşti. În urma deciziei, noi o să facem demersurile şi o să le înaintăm către Consiliul Local Piteşti pentru schimbarea dumneaei cu următorul membru de pe listă„.

Citiți și: Chiar la festivitate! Anunț uluitor la Colegiul „Ion. C. Brătianu”!

TOFAN EXPLICĂ DECIZIA

Am validat propunerea Biroului Politic de la Piteşti, conform regulamentului nostru şi al statutului. S-a luat în unanimitate decizia de excludere şi de retragere a sprijinului politic. Bănuiesc că vom cere şi înlocuirea dumneaei în Consiliul Local. S-a luat această decizie pentru încălcarea, în mod repetat, atât a codului etic, cât şi a statutului, cu ieşiri publice în presă, în reţelele de socializare şi pe TV, cu atacuri împotriva conducerii (atât la nivel naţional, cât şi la nivel local) şi denigrarea anumitor lideri.”

Totuşi, cea mai gravă faptă de care este acuzată Ana Stan, potrivit dezvăluirilor lui Gelu Tofan, este „nerespectarea deciziei luate de BPJ la desemnarea candidatului la Primărie (n.r. – alegeri viceprimari), pe care nu a respectat-o aşa cum scrie în articolele de statut […].

A fost desemnat de către BPJ un candidat, în spatele ei stătea şi o decizie din 2017 în care orice membru se supune majorităţii de a respecta decizia. Biroul Judeţean a luat o decizie pentru susţinerea mea la candidatura de viceprimar. S-a luat chiar în prezenţa preşedintelui Ludovic Orban şi s-a şi votat„, ne-a transmis Gelu Tofan.

PNL ARGEŞ A EMIS ASTĂZI ŞI UN COMUNICAT PRIN CARE ANUNŢĂ EXCLUDEREA ANEI STAN

„Astăzi, Biroul Permanent Judeţean al PNL a supus la vot propunerea Biroului Permament Local al PNL Piteşti privind sancţionarea prin excluderea din partid a doamnei Ana Stan, ca urmare a încălcării statutului partidului. Propunerea de excludere a fost adoptată în unanimitate, cu 18 voturi pentru”.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90