930×122 CAPRA 5

conferință de presă

Viceprimarul Piteștiului: Sunt invidioși și latră!

Viceprimarul Piteștiului: Sunt invidioși și latră!

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Viceprimarul PNL Gelu Tofan a reacționat la nemulțumirile unor oameni politici din „opoziție” legate de munca autorităților locale.

Acesta declară, în cadrul conferinței de presă a Primăriei Municipiului Pitești care a avut loc în această dimineață, că acești oameni sunt ,,invidioși”:

Citiți și: „În 2018, o stație de autobuz costa 63 000 €! Sunt identice, ca cele de la Cluj!”

,,Eu n-aș fi spus decât <Crăciun fericit!> și <La mulți ani!> (…), dar dumneavoastră m-ați provocat (n.r. Cristian Gentea), când am auzit că sunt unii de pe margine care strigă. (…)

Strigă pentru că sunt invidioși!

Sunt invidioși pentru că avem proiecte contractate de peste 316 milioane de euro, din care peste 286 de milioane numai fonduri nerambursabile.

Sunt invidioși pentru că bugetul Piteștiului a crescut în ultimii trei ani, din 2021 în 2023, cu peste 63%.

Fondurile nerambursabile au crescut cu 226% față de 2021.

Viceprimarul Piteștiului: Sunt invidioși și latră!

Și, nu în ultimul rând, aș spune că, după analiza MEGACOM, chiar și la parcări stăm foarte bine, nu sunt suficiente, dar suntem locul 1 la parcări publice rezidențiale cu 37.421 de locuri. (…)

Ei sunt invidioși pentru că administrația se îndreaptă cu pași sigur către succes și le-a rămas doar să <latre>„, precizează viceprimarul.

Gelu Tofan a mai vorbit și despre alte proiecte care se află în derulare.

Declarația integrală, AICI, începând cu minutul 21.47:

Alte subiecte discutate în cadrul conferinței de presă de astăzi, AICI și AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

10 comentarii

  • Popescu Aneta spune:

    La multă sănătate și nu răspundeți la trucuri ieftine.Se vede că vă mișcați mai repede decât precedenții!

  • Misu spune:

    la cit mai multe realozari ….bravo@

  • Misu spune:

    -Pitesti oras frumos te vrem si mai frumos!

  • Doricu spune:

    Atât pot aleșii noștri! Următoarea replică va fi ” sunteți niște fătălăi”.
    De ce nu spuneți ca prin revoluția semafoarelor puse fără un studiu de oportunitate ați mărit incărcătura de co2?
    Stații de autobuz la 40.000 euro? Cât o garsonieră? Sunt bani europeni, ce vă intereseaza! Stai să ajungă informația la Koveși, ca va trebui să-i returnați. Si de unde? Din banii piteștenilor.
    Vă lăudați că v-ați făcut treaba? Păi de aia sunteți plătiți.
    Rondul de la podul viilor nu are marcaje corespunzătoare, sunt semne care semnalizează că urmează un sens giratoriu, dar unde-i sensul. Accidente intre cei care merg spre mioveni cu cei care merg spre stefanesti! Este semn de drum cu prioritate, dar care-i drumul prioritar?

  • Marin Dan spune:

    Pt Doricu.Daca esti șofer de duminica nu ar trebui sa îți dai cu părerea despre circulația din Pitești.Asa ca îți rămâne doar sa pui mana pe legislatia rutiera si sa studiezi.Daca sunteți client publitrans asa ca pt dumneavoastră dacă se făcea nereguli la stațiile de autobuz curtea de conturi se sesiza din oficiu .Dar aceste stații de autobuz sunt făcute din fonduri europene și trebuiesc făcute cum vor cei care dau bani adică UE.

  • Radu spune:

    pentru stimabilii pupatori de moaste PSD.. Si BUZATU a facut drumuri din bani europeni ..cu 10% comision…ca asa au vrut cei care au dat banii…si pitestenii fac scandal ca o statie a costat cat o garsoniera… pai asa vor cei care dau banii….
    Prosti mai sunt unii….si insista sa fie si cunoscuti.

  • Geo spune:

    Domnule Primar, ce faceți cu reactualizarea Planului de Urbanism General, trebuia sa fie finalizat de 2 ani. Ce se întâmplă, de 20 de ani Primaria are doua contracte de reactualizare unul cu o societate Altrix care a câștigat licitația a făcut ceva și nu a terminat .Au fost plătiți alți bani, un alt contract o alta firma care și de data aceasta au încasat și nu au făcut nimic… Ce zice…

  • Cris spune:

    Mafia PSD se lauda cu realizari marete.Parcari unde nu poți sta pt ca ,deși sunt făcute pe banii tuturor(din impozitele noastre) doar localnicii pot sta când vor și asta tot cu suprataxa ;nu ai cum sa mergi la un cabinet sau parc de cartier după 16.Parcari doar cu plata și doar in centru.Si nimic cu respect pt natura.Doar betoane…Au distrus verdeata pt voturile unor c*****i și mai au și tupeu sa se laude !Și asta ca să vorbim doar despre parcari deși e dezastru peste tot…Cel mai urât oraș!Cine a mai scos capul din mocirla și a trecut munții spre Vest știe ce zic…Și ei asta cred ,atâta înțeleg semianalfabeții,că suntem invidioși.Pe ce?Pe șpăgile și mizeria din spitale?Pe aglomerația și poluarea din oraș ?Nu e loc aici de enumerat…

  • Stroe Marin spune:

    Pitești este un municipiu greu de administrat din p d v al sistematizarii circulației. Nu ai cum sa te extinzi cu străzile, sa le adaptezi la cerințele actuale de trafic. În trecut orașul fiind un târg, incorsetat de comunele din jur, care își au limitele legale și marcate adânc în suprafață orașului, vezi com. Bradu, Bascov, Mărăcineni, Moșoaia, oraș Ștefănești, acest lucru nu a permis dezvoltarea municipiului, investitorii care au venit și au pornit afaceri au facut-o pe teritoriul acestor comune, plătind taxele și impozitele către acestea. Ba mai mult, primăriile acestor comune au permis construirea de cartiere intr-,o devalmasie greu de imaginat! ( vezi Trivale, platoul târg saptamanal) Cine nu știe cum stau lucrurile atribuie aceste cartiere Piteștiului (fals!) și ele țin astfel municipiul intr-o zona rurala neevoluata! Am exemplul Slătinei, care s-a industrializat, de jur împrejur, având teren liber!

  • Stefan spune:

    Mahalagismul ăsta public ne face rău tuturor.
    Un om care se pretinde lider în comunitatea sa,nu apelează la cuvinte care sa tensioneze cetățenii.Domnule iți susții punctul de vedere civilizat și cu cuvinte bine alese dacă îți dorești o pace și înțelegere socială.
    Specificația cu lătratul se va întoarce împotriva lui când cetățenii de rând needucați ca și dansul,vor veni la primărie și vor urla în loc să vorbească pe un ton normal.Haideti fraților sa ne adresam civilizat și sa dam exemplu pana și generatiilor mai tinere,că România este o țară civilizata nu batatura unde haitele politice latră.Daca dorim o bunăstare și o viață mai bună,bună cuvântare ar fi primul pas.Liderii noștri politici sa dea exemplu de bun comportament nu comportament de haită

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3