Donaris 930 x 122

gelu tofan

Spital nou în Pitești! Domnule Tofan, ne-am săturat de vorbe, vrem fapte!

Spital nou în Pitești! Domnule Tofan, ne-am săturat de vorbe, vrem fapte!

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Viceprimarul Gelu Tofan a anunțat semnarea contractului pentru noul Spital Municipal din Pitești.

Proiectul  marchează un avans semnificativ în îmbunătățirea infrastructurii de sănătate a orașului.

Citiți și: Pitești. Ce se alege de fostul sediu PDL pe care Primăria a dat 1 milion €

Contractul, în valoare de 165.996,11 lei, a fost acordat pentru faza de Studiu de Fezabilitate (SF) și realizarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Spital nou în Pitești! Domnule Tofan, ne-am săturat de vorbe, vrem fapte!

Termenul de finalizare a lucrărilor este stabilit la 120 de zile, un termen ambițios pentru un proiect de asemenea anvergură.

Reprezentanții firmei câștigătoare au efectuat deja o vizită pe teren, pe amplasamentul situat pe strada Depozitelor.

Cu un termen de finalizare de 120 de zile pentru documentațiile inițiale, așteptările sunt mari pentru acest proiect, considerat un pas vital în modernizarea infrastructurii de sănătate din Pitești.

Locuitorii orașului așteaptă cu interes evoluția lucrărilor și finalizarea noului spital, care promite să ofere servicii medicale de top.

Foto articol: Facebook

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • Eleonora spune:

    Din ce se vede în foto, ne cam arată degetul personajul din dreapta!

  • Cezar spune:

    Unde anume pe Depozitelor?

  • Marian spune:

    Nu mai este nevoie.
    Doar ne-a făcut un Spital,,în piramidă” dl.dr.Tase , pe când era director DSP.
    Câte spitale mai vreți , nu ne ajung adtea de la București ?

  • Prometeu spune:

    120 zile? Inseamna ca e o clădire pe care o amenajează ei. Ne umplem de spitale pentru ca orașul este plin de babaciuni. Hai, sa aveti spor…..
    Cica si nu stiu ce investiție de milioane va fi pentru cei vârstnici, citeam acum câteva zile…..
    Pai da, pepiniera Piteștiului rămâne în capitala sau alte orașe mari. Faceți acum Bal mișto în Trivale pentru cei din Brătianu, du-te dom Tudosiu în juriu….. fiti fericiți, dar uitati-va bine la ei : NICIUNUL NU SE MAI INTOARCE DUPA FINALIZAREA STUDIILOR SUPERIOARE . Iar care revine, rapid regreta.
    Abia astept sa plec de aici !!!!

  • Miruna spune:

    nu sunt din pitesti, dar am drumuri dese pe acolo. si in ultimele luni orasul asta pare neadministrat. pe bulevardul ala de vine dinspre bradu spre centru s-a sapat de juma de an si e lasat asa. mai nou e scurmat pe ambele parti. aglomeratie ca la balamuc. pe strada aia din fata salii polivalente au aparut niste stalpisori (ceva pista de biciclete desi n-am vazut niciodata o bicicleta pe acolo) si semafor care ingreuneaza traficul. intrarea in oras dinspre A1 e aglomerata. vesnic coada. nesimtire si nepasare din partea primariei. nu stiu cine e primar, da e mai …decat ala din bucuresti.

  • Vicentiu Moldoveanu spune:

    Pina la construire mai e. Deocamdata e doar ( inca) un studiu de fezabilitate platit cu bani multi, pe repede inainte,…. Hai sa asteptam rezultatul studiului, daca va rezulta sau nu oportunitatea obiectivului si estimarea de cost.
    Poate se va remedia si asfaltul pe Depozitelor, nu de alta dar bolnavii vor ajunge zdruncinati rau la spital. Sau e si asta cerinta a studiului?

  • Maria spune:

    Ce îmi plac comentariile de la orice articol. Articolul este despre spital si comentariile sunt despre str din Prundu, despre orice altceva ce nu are legătură cu articolul ( 95%) ..dar romanul dacă prinde o ocazie sa spună de gândește, nu o ratează, chiar dacă nu are legătură cu subiectul.

  • Anonim spune:

    mai prometeu, du-te invartimdu-te.
    babaciune o sa fii și tu, dacă apuci și la spital vei ajunge și tu.
    problema este sa ai spital, căci în pitesti nu prea exista un spital de încredere.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3