New Profesional Consult 930 x 122

gelu tofan

Tofan ține cu dinții de scaunul de viceprimar: ”Nu mă retrag!”

În urma apariției în spațiul public a unor informații în care Gelu Tofan lăsa de înțeles că nu intenționează să-și dea demisia din funcția de viceprimar al municipiului Pitești, ePitești a luat legătura cu acesta, în această seară, pentru a-l chestiona asupra acestui subiect.

Citiți și: Oficial. Ana Stan și Gelu Tofan, „exmatriculați” din PNL Argeș!

Redăm integral discuția ⬇️

ePitești: În spațiul public a apărut o informație în care lăsați de înțeles că nu vă veți retrage de la Primăria Pitești, din funcția de viceprimar, este adevărat?

Gelu Tofan: Dar când a fost lansată ideea unei retrageri? Eu nu știu de ea.

Citiți și: Tofan și Ana Stan, „maziliți”. Au zilele numărate în PNL!

SAH-MAT LA GORGHIU

ePitești: La întâlnirea cu presa a doamnei președinte interimar al PNL – Alina Gorghiu, care a avut loc la sfârșitul anului 2021, dânsa a afirmat că o să aibă o discuție pe această temă cu dvs.

 

Gelu Tofan: Da, a fost o discuție între mine și doamna președinte și am făcut un pas lateral din funcția de președinte ales la PNL Pitești și m-am autosuspendat. Am făcut acest pas pentru deficitul de imagine care se spune că planează asupra mea.

n.r. Context: Gelu Tofan a renunțat la funcția de președinte al PNL Pitești, din cauza dosarului în care este urmărit penal de către DNA. Acesta este cercetat într-un dosar de trafic de influență (angajări și numiri în funcții publice).

Din funcția de viceprimar nu am cum să mă retrag, pentru că este o funcție aleasă de consilieri, cu majoritate de voturi, iar riscul de a mă retrage este de a pierde funcția pentru PNL. Nu se știe dacă avem majoritate să numim un alt liberal în locul meu.

ePitești: Deci, dumneavoastră nu vă veți da demisia din funcția de viceprimar al municipiului. Pentru această funcție nu veți face un pas lateral în ciuda faptului că doamna Gorghiu a spus că o să aibă o discuție cu dumneavoastră legată de acest subiect. Să înțelegem că dumneavoastră nu vreți acest lucru…

Gelu Tofan: Am avut o discuție cu doamna președinte anul trecut, de atunci nu ne-am mai întâlnit. Organizația PNL Pitești îmi acordă sprijinul și mi-au cerut în mod expres să nu demisionez de acolo, pentru că ei pentru asta au muncit. Ăsta e răspunsul, nu mă retrag din funcția de viceprimar!

 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3