NOR CURIER 930X122

gelu tofan

Tofan ține cu dinții de scaunul de viceprimar: ”Nu mă retrag!”

În urma apariției în spațiul public a unor informații în care Gelu Tofan lăsa de înțeles că nu intenționează să-și dea demisia din funcția de viceprimar al municipiului Pitești, ePitești a luat legătura cu acesta, în această seară, pentru a-l chestiona asupra acestui subiect.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Redăm integral discuția ⬇️

ePitești: În spațiul public a apărut o informație în care lăsați de înțeles că nu vă veți retrage de la Primăria Pitești, din funcția de viceprimar, este adevărat?

Gelu Tofan: Dar când a fost lansată ideea unei retrageri? Eu nu știu de ea.

Citiți și: Chiar la festivitate! Anunț uluitor la Colegiul „Ion. C. Brătianu”!

SAH-MAT LA GORGHIU

ePitești: La întâlnirea cu presa a doamnei președinte interimar al PNL – Alina Gorghiu, care a avut loc la sfârșitul anului 2021, dânsa a afirmat că o să aibă o discuție pe această temă cu dvs.

 

Gelu Tofan: Da, a fost o discuție între mine și doamna președinte și am făcut un pas lateral din funcția de președinte ales la PNL Pitești și m-am autosuspendat. Am făcut acest pas pentru deficitul de imagine care se spune că planează asupra mea.

n.r. Context: Gelu Tofan a renunțat la funcția de președinte al PNL Pitești, din cauza dosarului în care este urmărit penal de către DNA. Acesta este cercetat într-un dosar de trafic de influență (angajări și numiri în funcții publice).

Din funcția de viceprimar nu am cum să mă retrag, pentru că este o funcție aleasă de consilieri, cu majoritate de voturi, iar riscul de a mă retrage este de a pierde funcția pentru PNL. Nu se știe dacă avem majoritate să numim un alt liberal în locul meu.

ePitești: Deci, dumneavoastră nu vă veți da demisia din funcția de viceprimar al municipiului. Pentru această funcție nu veți face un pas lateral în ciuda faptului că doamna Gorghiu a spus că o să aibă o discuție cu dumneavoastră legată de acest subiect. Să înțelegem că dumneavoastră nu vreți acest lucru…

Gelu Tofan: Am avut o discuție cu doamna președinte anul trecut, de atunci nu ne-am mai întâlnit. Organizația PNL Pitești îmi acordă sprijinul și mi-au cerut în mod expres să nu demisionez de acolo, pentru că ei pentru asta au muncit. Ăsta e răspunsul, nu mă retrag din funcția de viceprimar!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90