Donaris 930 x 122

gelu tofan

Domnule Tofan, dați-vă demisia și din funcția de viceprimar al Piteștiului!

Domnule Tofan, dați-vă demisia și din funcția de viceprimar al Piteștiului!

Citiți și: Decizia lui Gelu Tofan cu privire la șefia PNL Pitești!

Așa cum ePitesti.ro v-a informat în exclusivitate, Gelu Tofan, viceprimar al Piteștiului, a decis să se autosuspende din funcția de președinte al PNL Pitești.

Ulterior, Gelu Tofan a remis un comunicat de presă în care a arătat că gestul său are legătură cu o anchetă a DNA care îl privește pe el și pe alți colegi din PNL. Redăm mai jos acest comunicat de presă:

Citiți și: Care dintre viceprimari va fi înlocuitorul de drept al primarului Gentea

Stimați colegi, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public în ultimele săptămâni, privind instrumentarea de către DNA Pitești a unui dosar care vizează mai multe persoane din conducerea PNL Argeș, am hotărât să mă autosuspend din funcția de președinte al organizației PNL Pitești, până la clarificarea situației. Am luat această decizie pentru a nu afecta activitatea și imaginea organizației municipale și pentru a lăsa organele competente să își facă treaba.

Am încredere totală în actul de justiție.

De asemenea, doresc să precizez că rămân consecvent proiectelor pe care le-am propus piteștenilor în campania electorală și depun toate eforturile pentru realizarea acestora, din poziția de viceprimar al municipiului.

Ca urmare a deciziei mele de autosuspendare, atribuțiile de președinte vor fi preluate, sub formă de interimat de prim-vicepreședintele organizației PNL Pitești, domnul Tiberiu Irimia„, transmite Gelu Tofan.

Așadar, Tofan se autosuspendă de la conducerea PNL Pitești „pentru a nu afecta activitatea și imaginea organizației municipale”.

Mergând pe aceeași logică, însă, Gelu Tofan ar trebui să demisioneze și din funcția de viceprimar al Piteștiului! Sau sunt mai importante activitatea și imaginea partidului decât cele ale municipalității, ale administrației locale?

În fond, piteștenii au dat un vot la alegerile locale pentru a fi reprezentați din punct de vedere administrativ! Așadar, pe când demisia din funcția de viceprimar, domnule Tofan?

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441