930 x122 grota rece

gelu tofan

Domnule Tofan, dați-vă demisia și din funcția de viceprimar al Piteștiului!

Domnule Tofan, dați-vă demisia și din funcția de viceprimar al Piteștiului!

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Așa cum ePitesti.ro v-a informat în exclusivitate, Gelu Tofan, viceprimar al Piteștiului, a decis să se autosuspende din funcția de președinte al PNL Pitești.

Ulterior, Gelu Tofan a remis un comunicat de presă în care a arătat că gestul său are legătură cu o anchetă a DNA care îl privește pe el și pe alți colegi din PNL. Redăm mai jos acest comunicat de presă:

Citiți și: Chiar la festivitate! Anunț uluitor la Colegiul „Ion. C. Brătianu”!

Stimați colegi, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public în ultimele săptămâni, privind instrumentarea de către DNA Pitești a unui dosar care vizează mai multe persoane din conducerea PNL Argeș, am hotărât să mă autosuspend din funcția de președinte al organizației PNL Pitești, până la clarificarea situației. Am luat această decizie pentru a nu afecta activitatea și imaginea organizației municipale și pentru a lăsa organele competente să își facă treaba.

Am încredere totală în actul de justiție.

De asemenea, doresc să precizez că rămân consecvent proiectelor pe care le-am propus piteștenilor în campania electorală și depun toate eforturile pentru realizarea acestora, din poziția de viceprimar al municipiului.

Ca urmare a deciziei mele de autosuspendare, atribuțiile de președinte vor fi preluate, sub formă de interimat de prim-vicepreședintele organizației PNL Pitești, domnul Tiberiu Irimia„, transmite Gelu Tofan.

Așadar, Tofan se autosuspendă de la conducerea PNL Pitești „pentru a nu afecta activitatea și imaginea organizației municipale”.

Mergând pe aceeași logică, însă, Gelu Tofan ar trebui să demisioneze și din funcția de viceprimar al Piteștiului! Sau sunt mai importante activitatea și imaginea partidului decât cele ale municipalității, ale administrației locale?

În fond, piteștenii au dat un vot la alegerile locale pentru a fi reprezentați din punct de vedere administrativ! Așadar, pe când demisia din funcția de viceprimar, domnule Tofan?

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Fibi spune:

    Cum să își dea demisia de la Primărie? Păi și cu cașcavalul cum rămâne?:)))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90