SPALATORIE MURAY 930×122

gelu tofan

Pitești: Dusterul viceprimarului Tofan, parcat ”la mișto” pe banda de circulație

Noi scene cu neregulile din traficul piteștean au fost surprinse de reporterii ePitești, în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Tofan ține cu dinții de scaunul de viceprimar: ”Nu mă retrag!”

De data aceasta, autoturismul parcat neregulamentar nu aparținea unui om obișnuit, ci unui om cu înalte funcții în administrația locală, care ar trebui să fie un exemplu de corectitudine pentru toți oamenii.

Chiar autoturismul de serviciu al unuia dintre viceprimarii orașului Pitești, Gelu Tofan, a fost surprins fiind parcat ilegal.

Citiți și: Miuțescu și Tofan, urmăriți penal de DNA!

 

Din imagini se observă cum o Dacia Duster de Argeș cu inițialele MNH, care este mașina de serviciu a viceprimarului Tofan, era parcată pe jumătate dintr-o bandă de circulație, în apropierea clinicii Dr. Irimia din Pitești, pe strada Victoriei, la limita cu strada Negru Vodă.

Nu se cunoaște exact cine a făcut fabuloasa parcare, dar este vorba fie de șoferul personal al domnului Tofan, fie de însuși dumnealui, având în vedere că la doi pași se află clinica unde lucrează și colegul viceprimarului PNL, Tiberiu Irimia, și el consilier local de la același partid.

 

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

2 comentarii

 • Gicari spune:

  Sunteți oameni răi! Avea treabă la clinică și a parcat pe trotuar, la fel că ceilalți 20. Clinica nu are parcare proprie, Primăria nu reușește să fluidizeze traficul,.
  Înregistrarea video nu poate fi folosită ca dovadă, oricare dintre poliții nu pot face nimic deoarece nu a fost de față să constate.
  Cel care a filmat de ce nu a sunat la Poliție pentru toate mașinile parcate pe trotuar pe porțiunea filmată?

 • Sarpe spune:

  O știre extraordinara

SMART KIDS 570×90