930X122 MAIA

gelu tofan

Pitești. Coteț l-a „EXECUTAT” pe bietul Tofan din PNL

Pitești. Coteț l-a „EXECUTAT” pe bietul Tofan din PNL

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Viceprimarul municipiului Pitești din partea PNL, Gelu Tofan, împarte în acest moment aceeași soartă cu colega sa Ana Stan, ambii fiind propuși să fie excluși din PNL.

Subiectul pe larg, AICI – Tofan și Ana Stan, „maziliți”. Au zilele numărate în PNL!

Citiți și: Chiar la festivitate! Anunț uluitor la Colegiul „Ion. C. Brătianu”!

Propunerea a fost votată joi seara, în ședința ordinară a Biroului Politic al PNL Pitești, unde șef este nimeni altul decât Mihai Coteț.

Acum, soarta politică a celor doi depinde de ceea ce va vota într-o viitoare ședință Biroul Politic Județean al filialei (BPJ), care are ultimul cuvânt în acest caz.

Ambii membri ai partidului cred că ceea ce li s-a întâmplat este o mare nedreptate și declară că vor acționa în consecință.

ANA STAN SPUNE CĂ EXCLUDEREA SA A FOST PREMEDITATĂ

Ana Stan a declarat într-un interviu acordat exclusiv publicației noastre că excluderea sa a fost premeditată, decizia celorlalți membri din partid făcând parte dintr-un plan bine pus la punct.

De aceea, notărița ne-a declarat că scandalul de joi, din Consiliul Local, cu colegul său Sorin Apostoliceanu (Subiectul pe larg, AICI – Scandal în CL Pitești! Ana Stan a fost dată afară din sala de ședință!), a fost o capcană în plasa căreia a căzut.

„A fost o capcană pentru mine tocmai ca să-mi ies din fire, să se întâmple ce s-a întâmplat, ca să aibă, chipurile, un motiv să mă excludă din partid.”, a declarat Ana Stan, în exclusivitate pentru ePitești.ro, în această dimineață. Citește întregul interviu AICI – EXCLUSIV. Ana Stan despre excluderea din PNL: A fost o capcană!

Tot într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ePitești.ro, Gelu Tofan declară că este mâhnit și supărat în urma a ceea ce s-a întâmplat și votat în PNL Pitești.

Gelu Tofan: „Apa trece, pietrele rămân! Rămân o piatră tare în Partidul Național Liberal, pentru că ceea ce s-a întâmplat aseară cred că este o mare nedreptate împotriva unui membru care are peste 30 de ani de vechime într-un singur partid.

Unii care au votat acolo, oameni politici oportuniști, nu le dau numele că îi știți pe fiecare, m-au propus la excludere cu un an, doi ani de zile, vechime în PNL.

Sunt mâhnit și supărat, primesc mesaje de încurajare de la membri liberali și vreau să le transmit mesajul că voi rămâne alături de ei și îmi voi apăra onoarea și demnitatea pe toate căile legale.”

EPITEȘTI: DECI NU VEȚI RENUNȚA?

Gelu Tofan: „Nu voi renunța, nu! Pentru mine statutul de membru al acestui partid este aproape la fel de important ca familia mea. Am consumat energie, sănătate, resurse pentru acest partid.

Am obținut rezultate foarte bune atâta timp cât am avut funcție de conducere în Partidul Național Liberal.

Acum sunt un simplu membru pentru ei, chiar propus la excludere.

Motivele, din punctul meu de vedere, sunt egale cu zero.”

EPITEȘTI: CE PĂRERE AVEȚI DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT IERI, ÎN CONSILIUL LOCAL, CU ANA STAN?

Gelu Tofan: „Eu, în semn de protest, am părăsit sala înainte de a se vota ultimul punct.

Nu puteam să-mi permit să plec în acel moment, în semn de solidaritate față de colega mea Ana Stan, pentru acea decizie abuzivă a președintelui de ședință. Am rămas să votez proiectele, că erau bani europeni.

Am spus-o și public ieri: În semn de solidaritate voi părăsi sala pentru decizia luată. Cred că nu se procedează așa cu un coleg din Consiliul Local și mai ales cu o femeie.

Ce s-a întâmplat în Consiliul Local ieri…eu nu pot să spun decât că noi, adică eu, reprezint interesul public și nu interesul de grup, conform articolului 10, din Codul Administrativ.”

EPITEȘTI: AVEȚI ÎN GÂND SĂ VĂ ÎNDREPTAȚI CĂTRE PSD?

Gelu Tofan: „Am spus-o în deschiderea interviului, apa trece, pietrele rămân. Rămân o piatră tare în Partidul Național Liberal. Nu mă gândesc la PSD.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3