SMART KIDS 930X122

psd

Măsuri concrete pentru experții tehnici și verificatorii de proiecte!

Deputat PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu: Măsuri concrete pentru experții tehnici și verificatorii de proiecte!

Citiți și: Baronul PSD Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile!

Au fost aprobate modificarea și completarea procedurii privind atestarea tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Eveniment la Parlament dedicat administrației publice

„Astfel, înscrierea candidaților se va face exclusiv prin intermediul unei platforme online creată special în acest scop. Platforma va fi lansată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) pe 10 iunie.

De asemenea, se va modifica punctual procedura de examinare pentru clarificarea anumitor probleme pentru câteva domenii care au avut suprapuneri de competență, ca de exemplu securitatea la incendiu, instalații sanitare aferente construcțiilor sau sisteme de alimentare cu apă și de canalizare.

Modalitatea de susținere a examenelor și pentru prelungirea dreptului de practică va rămâne aceeași ca și până acum: doar în scris, pe baza unui test-grilă, organizat de către MDLPA în cele șase centre din toată țară: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași și Constanța.”, informează deputatul Simona Bucura-Oprescu.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Pensionar spune:

    Adică vorbe goale ,nimic concret pentru criza asta cu care se confruntă marea parte a populației,.mai puțin parlamentarii. De admirat totuși curajul , nesimțirea, obrăznicia cu care ieșiți în față și spuneți aiureli.

  • Florin spune:

    Nu ait făcut nimic tot pentru voi va votati salariu mari ,pentru cei care muncesc la privat nu faceți nimic câștigă minim pe economie ,legile voastre se bat mai târziu santeti o haită de hoți PSD

570 X 90 CUMPANA 3