EcoMoto 930×122

psd

Măsuri concrete pentru experții tehnici și verificatorii de proiecte!

Deputat PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu: Măsuri concrete pentru experții tehnici și verificatorii de proiecte!

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Au fost aprobate modificarea și completarea procedurii privind atestarea tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

„Astfel, înscrierea candidaților se va face exclusiv prin intermediul unei platforme online creată special în acest scop. Platforma va fi lansată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) pe 10 iunie.

De asemenea, se va modifica punctual procedura de examinare pentru clarificarea anumitor probleme pentru câteva domenii care au avut suprapuneri de competență, ca de exemplu securitatea la incendiu, instalații sanitare aferente construcțiilor sau sisteme de alimentare cu apă și de canalizare.

Modalitatea de susținere a examenelor și pentru prelungirea dreptului de practică va rămâne aceeași ca și până acum: doar în scris, pe baza unui test-grilă, organizat de către MDLPA în cele șase centre din toată țară: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași și Constanța.”, informează deputatul Simona Bucura-Oprescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Pensionar spune:

    Adică vorbe goale ,nimic concret pentru criza asta cu care se confruntă marea parte a populației,.mai puțin parlamentarii. De admirat totuși curajul , nesimțirea, obrăznicia cu care ieșiți în față și spuneți aiureli.

  • Florin spune:

    Nu ait făcut nimic tot pentru voi va votati salariu mari ,pentru cei care muncesc la privat nu faceți nimic câștigă minim pe economie ,legile voastre se bat mai târziu santeti o haită de hoți PSD

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90