930X122 MAIA

psd

„Măsurile cuprinse în pachetul „Sprijin pentru România” pot fi finanțate din bani europeni!”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Deputat PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu: „Măsurile cuprinse în pachetul „Sprijin pentru România” pot fi finanțate din bani europeni!”

A fost obținut acordul Comisiei Europene pentru toate măsurile cuprinse în pachetul social, iar acestea vor fi finanţate şi cu fonduri europene. Concret, jumătate din cele 3,1 miliarde de lei necesare pentru voucherele de alimente – care vor ajunge la peste 3 milioane de persoane – vor veni din fonduri europene, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

„Amintesc aici și alte măsuri propuse de PSD în pachetul social „Sprijin pentru România”:

Majorarea cu 33% a alocației zilnice de hrană pentru copiii din sistemul de protecție socială;

Dublarea cotei de hrană pentru pacienții din spitale;

Aplicarea în sectorul Agricultură și industria alimentară a modelului de salarizare din Construcții;

Ajustarea cu rata inflației a prețurilor materialelor de construcții din contractele de achiziții publice;

Majorarea la 150 de lei, de la 28 de lei lunar, a banilor pentru nevoi personale, pentru copiii și tinerii din sistemul de protecție specială;

Majorarea cu 58,5% a sumelor acordate anual copiilor și tinerilor pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite;

Creșterea cu 50% a alocației lunare de plasament, de la 630 la 950 de lei, iar în cazul copiilor cu dizabilități, de la 945 de lei la 1.350 de lei lunar.”, declară deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bucur spune:

    Praf în ochi, așa se cheamă ce spune doamna deputat. 250 de lei la două luni?Cine a calculat și mai ales cum, mizeria asta? Pentru facturile de energie, de gaze, de apă, nimic? Mare Britanie dă pentru fiecare locuitor, 150 de lire pe lună, pentru a face față scumpirilor. Ei pot, voi promiteți nimic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA