930×122 CUMPANA 5

agricultura

Ministrul Agriculturii și-a dat demisia!

Ministrul Agriculturii și-a dat demisia!

Citiți și: Agitație la Guvern: Demisie de răsunet! 

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu (PSD) a anunțat joi că demisionează din funcție, după ce procurorii DNA au cerut Camerei Deputaților să-i ridice acestuia imunitatea, fiind bănuit de 5 infracțiuni.

„NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă! În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii:

Citiți și: O argeșeancă ofițer de penitenciar, îndrăgostită lulea de interlopul pe care îl păzea!

Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune!

Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale.

De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat!”, a scris ministrul.

Foto: Adevărul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetatean spune:

    A simtit ca-l ustura chilotii si se da deoparte ca sa se uite totul si sa se puna batista pe tambal. Sau, nu exclud nici asta, a facut o intelegere in partid, „eu ma retrag, voi votati sa nu se ridice imunitatea parlamentara”!

  • vica spune:

    Ce partid poate sa numeasca un asemenea specimen la conducerea unui minister?!!! Ce creaturi sunt in PSD-ul asta reformat! Bine, ca nici cu ceilalti „aliati” de guvernare nu mi-e rusine!

New Profesional Consult 570×90