EcoMoto 930×122

datorii

MIRCEA DRĂGHICI: PSD ARE DATORII DE 7.000.000 DE EURO

În calitatea sa de trezorier al partidului, deputatul de Argeș Mircea Drăghici (foto) a anunțat astăzi că PSD are la această oră datorii de 7.000.000 de euro şi o poprire pe cont, instituită acum trei zile, care ar urma să fie soluţionată până la sfârşitul săptămânii, scrie agenția de știri Mediafax.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„În 2010, când am fost investit trezorierul partidului, aveam datorii de peste 10.500.000 de euro, rămase din campaniile electorale precedente. Astăzi, după cum se poate vedea pe site-ul ANAF, datoriile sunt undeva la 7.000.000 de euro, dintre care 1.000.000 reprezintă contravaloarea sediului din Kiseleff 10, pe care urmează să îl achiziţionăm.”, a precizat, potrivit Mediafax, deputatul Mircea Drăghici.

Parlamentarul a mai adăugat că în prezent PSD are instituită o singură poprire pe cont, spre deosebire de 2010, an în care partidul a avut 9 popriri.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

„În 2010, când am preluat partidul ca trezorier, aveam nouă popriri în curs, inclusiv sechestru pe o parte din bunuri. Astăzi situaţia financiară a partidului este cu mult mai bună. Există o singură poprire, instituită acum trei zile şi care este în curs de soluţionare până la sfârşitul săptămânii.”, a spus Drăghici, citat de Mediafax.

Datoriile PSD ar fi către entități private, social-democrații nemaiavând restanțe la stat, conform trezorierului. Potrivit aceleiași surse, cea mai mare parte din sumă, în jur de 5.000.000 de euro, reprezintă datorii istorice, acumulate de-a lungul mai multor ani, iar restul, de aproape 2.000.000 de euro, datorii din campaniile electorale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • IONEL spune:

    La Curtea de Arges, politicienii PSD-isti au votat ca legea care prevede decontarea navetei profesorilor să nu fie respectată.
    Daca Primarul Curții de Arges NICOLAE DIACONU si consilierii tot voteaza încălcarea legislatiei in vigoare privitoare la naveta cadrelor didactice, probabil ca nu ar strica ca acesti golani sa voteze in Consiliul legalizarea traficului de droguri si a prostituției.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90