930×122 CAPRA 5

pendiuc

Tudor-Pendiuc

PENDIUC ÎI DĂ DE GÂNDIT LUI TECĂU! „E POSIBIL SĂ FIE ŞI ALŢI PRETENDENŢI PENTRU FUNCŢIA DE PREŞEDINTE”

Florin Tecău, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Argeș, este văzut ca principal favorit să candideze din partea PSD pentru funcţia de preşedinte „plin” pe 25 mai. Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului şi preşedinte interimar al PSD Argeş, afirmă, însă, că lucrurile nu sunt bătute în cuie.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Primarul a spus astăzi, în conferinţa de presă a partidului, că este posibil să apară şi alte persoane din PSD care să dorească să candideze. „PSD Argeş este un partid mare. Sunt multe personalităţi, multe ambiţii. Este posibil, aşadar, să apară şi alţi pretendenţi să devină candidaţi pentru funcţia de la Consiliul Judeţean. Dar să fie foarte clar, cel care va candida trebuie să fie cunoscut şi să aibă susţinerea organizaţiei”, a declarat Pendiuc.

Întrebat dacă el însuşi ia în calcul posibilitatea să candideze, primarul Piteștiului a afirmat că nu s-a gândit încă. „Vor fi făcute analize şi vom decide ce este mai bine pentru partid. Este important ce zic şi primarii, dar şi ceilalţi oameni din conducerea PSD Argeş”, a adăugat edilul.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3