930 x122 grota rece

Maria Precup

PRIMĂRIȚA REGHINULUI A FOST ÎN PITEȘTI, LA PSD ARGEȘ

La sediul PSD Argeş din Piteşti a avut loc aseară o nouă etapă a proiectului „Mentorat pentru decizie”, lansat de Organizaţia Femeilor Social-Democrate argeșene.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Invitată să îşi prezinte experienţa personală în administraţie şi politică a fost Maria Precup, primarul municipiului Reghin din judeţul Mureş, municipiu în care 30% dintre locuitori sunt etnici maghiari.

„M-am dedicat politicii cu tot ceea ce am. Sunt singurul primar PSD dintr-un oraş din Mureş, în condiţiile în care PSD este pe locul trei acolo. Să ştiţi că femeile nu trebuie să obţină funcţiile prin luptă. Trebuie să se impună prin ceea ce reprezintă, prin ele însele, prin ceea ce fac, pentru că femeile au calitatea de a aduna energiile la un loc.”, a spus Maria Precup.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

Deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedintele organizaţiei de femei a PSD Argeş, a reamintit că pentru anul viitor, când vor fi alegeri locale și parlamentare, ţinta organizaţiei este obţinerea a cinci mandate de primar, a cel puţin un mandat de parlamentar şi a câte unui post de consilier local în fiecare comună şi oraş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3