EcoMoto 930×122

ion mînzînă

PRIMUL MESAJ AL LUI ION MÎNZÎNĂ, CU SEMNĂTURA DE PREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN

Ion Mînzînă, câştigător al alegerilor la preşedinţia Consiliul Judeţean Argeş, a transmis un mesaj de mulţumire pe Facebook.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

„Dragi argeșeni,

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o duminică, votul dumneavoastră ne onorează și ne obligă la responsabilitate, implicare și multă muncă, pentru a aduce echilibru și prosperitate în Argeș! Îi felicit pe toți colegii mei pentru modul în care au făcut campanie și au reușit să vă transmită mesajul Partidului Social Democrat! Mulțumesc întregii echipe #PSD, în special doamnei Simona Bucura Oprescu, pentru modul în care a coordonat această campanie, reușind să aducă normalitatea în situații aproape imposibile!

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

Acum, suntem în măsură să anunțăm o #victorie frumoasă a PSD Argeș. Odată ce armele au tăcut, suntem deschiși la orice discuție cu celelalte partide pentru a ne pune cu toții priceperea, forța și determinarea în realizarea proiectelor de dezvoltare a acestui județ binecuvântat cu un potențial natural fabulos. Sunt convins că împreună cu dumneavoastră, argeșenii, vom duce #Argeșul pe primul loc între județele țării!

Cu stimă,
Ion Mînzînă
Președintele Consiliului Județean Argeș”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • victor spune:

    Cum d-le Manzana?! Cum faceti ,in afara de vorbe,sa duceti Argesul pe primul loc intre judetele tarii ?!!
    Suntem etraordinar de curiosi noi fraierii care nu va credem!

  • chris spune:

    Sper sa nu fi al 2-lea Nicolescu! Atat!
    Daca macar nu vei realiza nimic, macar sa nu furi tu, sau „clica” ta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90