Donaris 930 x 122

psd

„PSD are soluții pentru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de scumpiri”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

În timp ce guvernanții se bat pentru putere, PSD are soluții pentru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de scumpiri pe piața energiei, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

„PSD este în prezent singura formațiune politică parlamentară care a depus un proiect de lege pentru plafonarea prețurilor al gaze și electricitate pe o durată de 6 luni.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Nivelul de plafonare va fi la prețul mediu din perioada martie-septembrie 2021.

De asemenea, legea mai prevede o compensare cu 50% a scumpirilor plătite de români în ultimele 6 luni.

Nu doar persoanele fizice sunt vizate de măsurile inițiate de către PSD!

Astfel, PSD a inițiat și un proiect de lege pentru sprijinirea IMM-urilor la plata facturilor pentru gaze și pentru curentul electric.

Peste 96% din IMM-uri sunt firme românești.

 Deci Legea PSD este o lege pentru sprijinirea antreprenorilor români din clasa de mijloc pentru a face față creșterii aberante a facturilor.

În același timp, este o lege care poate salva milioane de locuri de muncă din sectorul privat, întrucât, dacă nu sunt sprijinite, IMM-urile sunt cele mai expuse la faliment.”, declară Simona Bucura-Oprescu.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu spune:

    Cotcodac!!!

  • mihnea spune:

    Solutia este sa imprumutam si mai multi bani pe care sa ii bagam in consum nu in investitii.Asta pana cand exlodeaza mamaliga ca in Grecia.Nu ca actualul guvern ar fi facut mai mult.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90