930 x122 grota rece

pendiuc

PSD ARGEŞ CAUTĂ PREFECT. BURNEI, INTERIMAR.

Astăzi a avut loc şedinţa Biroului Permanent al PSD Argeş, ocazie cu care s-a discutat despre postul de prefect al judeţului, lăsat liber de Cristian Soare, care a fost eliberat din funcție de Guvern.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

A fost a doua şedinţă a acestui for condusă de primarul Tudor Pendiuc de la retragerea lui Constantin Nicolescu din fruntea organizaţiei.

„Am decis să dăm curs recomandării primite de la centru conform căreia subprefectul devine prefect interimar pentru o anumită perioadă de timp. Domnul Ion Burnei este prefect interimar. Vom face o analiză şi apoi o propunere pentru funcţia de prefect, dar nu este o hotărâre pe care să o iei pe picior”, ne-a declarat Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş. Pendiuc a evitat să facă vreo nominalizare până în acest moment.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3