930×122 CAPRA 5

maria

PROSTITUȚIE POLITICĂ: UN PRIMAR PDL A TRECUT AZI ÎN PSD

PSD Argeş a făcut astăzi prima „achiziţie” în perioada de transferuri politice permisă de ordonanţa guvernamentală care le dă voie aleşilor locali să opteze pentru un alt partid decât cel pentru care au candidat fără să își piardă mandatul.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Cel care a schimbat taberele este primarul comunei Uda, Florin Maria. Edilul a candidat în 2012 pentru PDL, dar în ultima perioadă rezultatele sale pentru partidul condus de Vasile Blaga au lăsat de dorit. La un moment dat, despre el s-a spus că ar urma să treacă la PMP, dar iată că a ales PSD. Primarul din Uda a participat azi şi la prima sa şedinţă de Birou Judeţean Permanent al PSD Argeş, ședință condusă de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, preşedinte interimar al filialei județene a social-democraților. „Această ordonanţă nu are nimic rău în ea. Le permite oamenilor să se poziţioneze clar pe scena politică. E mai bine ca un primar să fie într-un partid, dar să lucreze pentru un altul?”, a declarat Pendiuc.

Un alt primar care a trecut la PSD, dar din postura de independent şi înainte ca ordonanţa să intre în vigoare, este Vasile Ivan, primarul comunei Băbana, care fusese în prealabil dat afară din PNL.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3