psd

„PSD rămâne un partid responsabil, preocupat de nevoile imediate ale românilor”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: „Cu credință cât un bob de muștar, cel mai mic grăunte de pe fața Pământului, putem muta munții!”

„PSD rămâne un partid responsabil, preocupat de nevoile imediate ale românilor”, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, parlamentarul argeșean punctând acțiunile întreprinse de către PSD pentru sprijinirea românilor în condițiile creșterii tarifelor la energie.

„PSD a determinat Comisiile de Industrii, Muncă și Politici Economice, precum și Plenul Camerei Deputaților să dezbată în procedură de urgență Legea consumatorului vulnerabil.

Citiți și: Ion Georgescu (PSD): Aceasta este oare mult-promisa „Românie Educată”?

De asemenea, PSD a reușit să devanseze termenul de aplicare a Legii cu aproape un an. În loc de 1 septembrie 2022, cum voia Guvernul, consumatorii vulnerabili vor fi protejați din acest an, de la 1 noiembrie, deci înainte de venirea anotimpului rece.

În plus, PSD a reușit să crească pragul de venit pe membru de familie în care se încadrează consumatorii vulnerabili, de la 810 la 1.386 lei/membru de familie și de la 1.445 la 2.053 pentru persoana singură. Astfel, a fost triplat numărul românilor care vor beneficia de sprijin pentru plata facturilor de la mai puțin de 1 milion de oameni în varianta Guvernului, la peste 3 milioane în legea adoptată de Parlament.

Nu în ultimul rând, a reușit să majoreze valoarea de referință a ajutorului acordat consumatorilor pentru lemne de foc sau combustibili petrolieri de la 160 de lei/lună la 320 de lei/lună și a reușit să majoreze suplimentul pentru energie acordat pentru familiile a căror singură sursă de energie este energia electrică. Acest supliment va fi de 70 lei/lună, față de 50 de lei/lună în varianta propusă de Guvern”, transmite Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441