930×122 CAPRA 5

pendiuc

PSD ŞI PNL, LA PRIMUL TEST ÎN PITEŞTI DUPĂ RUPEREA USL!

Mâine, 27 februarie, de la ora 16, este programată să se desfăşoare o şedinţă ordinară a Consiliului Local Piteşti. Este prima şedinţă care va avea loc după ruperea USL-ului, astfel încât rămâne de văzut cum se vor comporta consilierii PNL în raport cu cei de la PSD, care sunt majoritari.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

„Decizia PNL de a ieşi de la guvernare nu este una potrivită. Vom vedea ce e de făcut în continuare, dar din câte ştiu la nivel local există autonomie pentru a continua colaborarea.

Cunoscându-i pe colegii liberali, cred că lucrurile vor continua normal, ca şi până acum. Aici ne cunoaştem unii cu alţii, ne întâlnim pe stradă, trebuie să lucrăm în interesul piteştenilor”, spune primarul Tudor Pendiuc, preşedinte al PSD Argeş. În ceea ce priveşte ordinea de zi, cel mai important proiect este asocierea pentru transportul în comun, urmând să fie luată o decizie pentru continuarea sau nu a protocolului dintre Publitrans şi CNCD-Girexim.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Referindu-se la alegerile viitoare pentru şefia Consiliului Judeţean, Tudor Pendiuc nu dă un răspuns tranşant privind o posibilă candidatură a sa. „Nu cred că e momentul să discut acum despre candidaturi. Pentru mine prioritar este să păstrăm şi să întărim unitatea partidului în judeţ, să rezolvăm problemele oamenilor şi să avem un climat de linişte, în care să ne desfăşurăm activitatea”, declară Pendiuc.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3