Donaris 930 x 122

pendiuc

URALE LA PSD ARGEȘ, RESEMNARE LA PDL ȘI PNL

La sediul județean din Pitești al PSD Argeş s-au adunat în această seară atât social-democraţi, cât şi aliaţii lor din PC şi UNPR. La ora 21, la închiderea urnelor, toţi au urmărit cu atenţie monitorul unui ecran TV şi au așteptat rezultatele exit-poll-urilor.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În sala de şedinţe a partidului erau prezenţi Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş, Florin Tecău, candidatul pentru şefia Consiliului Județean, Gabriela Zoană, candidat pentru Parlamentul European, precum şi deputaţi şi senatori, dar şi simpli membri de partid. Toţi au izbucnit în urale la aflarea veştii că Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat detaşat alegerile europarlamentare.

„Rezultatele sunt cele aşteptate, atât ca scor, cât şi ca prezenţă la urne. Le mulţumim cetăţenilor care au ieşit la vot, indiferent pe cine au votat, şi sperăm ca prin acţiunile noastre viitoare să nu îi dezamăgim.”, ne-a declarat Tudor Pendiuc. „Mă bucur că am depăşit în Argeş pragul de prezenţă de 30%. Le mulţumesc argeşenilor că au ieşit la vot. Îi asigur că voi continua proiectele începute şi că voi milita împreună cu ei pentru un Argeş puternic. Voi fi totdeauna alături de oameni!”, a spus, la rândul său, Florin Tecău. Unii pesedişti au aplaudat ironic atunci când a fost anunţat rezultatul slab al PNL, în vreme ce senatorul Constantin Tămagă a spus: „Dă-ţi demisia, Crin Antonescu!”.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

La sediul PDL Argeş l-am găsit pe preşedintele filialei, totodată candidat pentru președinția Consiliului Județean, deputatul Cătălin Teodorescu. Acesta îşi trimisese oamenii în teritoriu pentru a monitoriza numărarea voturilor, în timp ce la parterul sediului se derula deja o numărătoare paralelă. Acelaşi lucru se întâmpla şi la sediul PNL Argeş, acolo unde senatorul Ion Popa, candidatul liberalilor pentru șefia CJ, şi deputatul Theodor Nicolescu comunicau permanent cu echipele din teren pentru coordonarea activităţii din noaptea decisivă privind rezultatele alegerilor. În ambele tabere, atât la PDL, cât și la PNL, cuvântul de ordine era resemnarea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3