930×122 CAPRA 5

ion mînzînă

„RISCUL CEL MAI MARE PENTRU ROMÂNIA A FOST ȘI CONTINUĂ SĂ FIE ACEST GUVERN PNL”

„Riscul cel mai mare pentru România a fost și continuă să fie acest Guvern PNL”

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Astăzi a avut loc o nouă conferință de presă a PSD Argeș la care au participat președintele organizației județene, Ion Mînzînă, secretarul executiv al filialei, deputatul Simona Bucura Oprescu, și primarul comunei Coșești, Nicolae Pană.

 

Citiți și: O nouă centură ocolitoare în Argeș

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă a declarat: “Trebuie să vedem de ce s-a ajuns în situația ca Argeșul să fie fruntaș la numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Nu cumva pentru că Argeșul și România au ajuns bătaia de joc a celor de la PNL? Domnul premier ne-a pricopsit cu un prefect care ne părăsește în mijlocul pandemiei, ce dovadă mai mare de iresponsabilitate mai mare trebuie? Sub conducerea acestui prefect, Argeșul a ajuns pe lista zonelor cu restricții pentru acces în Germania! Dar cred că riscul cel mai mare pentru România a fost și continuă să fie acest Guvern PNL!

Principala lor preocupare este legată de alegerile locale

Principala lor preocupare este legată de alegerile locale, indiferent de riscurile la care expun oamenii! Nu-i interesează nimic altceva decât maximizarea unui vot!

 

Iar pe ex-prefectul de Argeș nu l-a interesat nimic altceva decât să își facă imagine pentru a candida la Consiliul Județean! Totul, așadar, pentru un câștig efemer! Liberalii nu mai au nimic de-a face cu idea de oameni, iar o dovadă este și iresponsabilitatea președintelui privind începerea sau neînceperea noului an școlar. De fapt, singurul gând al liberalilor este acela de a pune mâna pe întreaga țară!”.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3