New Profesional Consult 930 x 122

liviu dragnea

ROMÂNIA AR PUTEA AVEA UN PREMIER FEMEIE

Comitetul Executiv Național al PSD a votat cu puțin timp în urmă propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru. Propunerea este europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Rămâne de văzut dacă președintele României, Klaus Iohannis, va accepta propunerea partidului condus de Liviu Dragnea.

Amintim că la sfârșitul anului 2016 Iohannis a refuzat numirea lui Sevil Shhaideh la șefia Guvernului, propunerea de atunci a PSD-ului fiind respinsă de președinte fără ca acesta să comunice public motivul.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

„Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele politice, PSD și ALDE, care au ținut să vină împreună, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru poziția de prim-ministru. Am cântărit cu grijă argumentele pro și contra și am decis să nu accept această propunere. În consecință, solicit coaliției PSD și ALDE să facă altă propunere.”, s-a rezumat să spună atunci președintele.

Sevil Shhaideh ar fi fost prima femeie premier din istoria României și prima femeie musulmană șefă a unui guvern din Uniunea Europeană.

Tot astăzi, Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Fifor să asigure interimatul în funcția de prim-ministru după demisia lui Mihai Tudose (AICI, amănunte).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90