psd

„România nu își permite mofturile unor politicieni care până acum au dovedit că nu știu, nu pot sau nu vor să guverneze în interesul țării și al cetățenilor ei!”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

România nu își permite mofturile unor politicieni care până acum au dovedit că nu știu, nu pot sau nu vor să guverneze în interesul țării și al cetățenilor ei!

Disensiunile din cadrul coaliției de guvernare nu ar trebui să afecteze dezvoltarea și buna funcționare a comunităților locale, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

Anunțul tranșant al USR PLUS cum că nu va susține un nou Program Național de Dezvoltare Locală (PNDL 3), în condițiile în care multe dintre comunele și orașele României abia au fonduri pentru funcționare, darămite pentru investiții publice majore, este de-a dreptul cinic!

Își pun cei de la USR PLUS speranța în Fata Morgana care s-a dovedit până acum Planul Național de Redresare și Reziliență din care ar fi urmat să vină fonduri europene în România? Nu, pentru că documentul nici nu este aprobat de către Comisia Europeană.

Asistăm, de fapt, la mesaje de tip politicianist, sloganuri care s-au dovedit până acum a fi vorbe goale.

PNDL este un program de succes inițiat de PSD care a dat șansa multor localități din România să investească în rețele de apă, de canalizare pluvială și menajeră, în stații de epurare, în creșe și școli, în reabilitări de drumuri etc.

România nu își permite mofturile unor politicieni care până acum au dovedit că nu știu, nu pot sau nu vor să guverneze în interesul țării și al cetățenilor ei!„, declară deputatul Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441