930×122 CAPRA 5

psd

Simona Bucura-Oprescu anunță: Bani pentru femeile antreprenor!

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Simona Bucura-Oprescu anunță: Bani pentru femeile antreprenor!

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM), inclusiv microîntreprinderile, care sunt conduse de femei vor putea cere statului un ajutor de până la 200.000 de lei dacă înființează noi locuri de muncă, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

„Măsura este prevăzută într-un proiect de ordin inițiat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) pentru aprobarea procedurii de implementare a programului Femeia Antreprenor.

Aceasta face parte dintr-un proiect de stimulare a firmelor să promoveze femei în funcții de conducere.

Pentru perioada 2022-2027, programul are un buget estimat de 1 miliard de lei, din care ar urma să fie finanțate 5.000 de antreprenoare.

Conform celor mai recente date ale Oficiului Național al Registrului Comerțului, dintre cele 38.297 de persoane împuternicite la conducerea persoanelor juridice active din județul Argeș, 13.641 sunt femei, ceea ce reprzintă 35,64% din total.

Detalii privind acest proiect pot fi obținute accesând link-ul http://turism.gov.ro/web/2022/06/24/proiect-de-procedura-2/„, informează deputatul Simona Bucura-Oprescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • vica spune:

    Extraordinar,femeia asta a descoperit cuvantul ANTREPRENOR!
    Ea era invatata numai cu bugetarii!!! Acuma au mai aparut si astia cu mediul lor privat ca s-o incurce pe saraca femeie!
    O fi stiind cu ce se mananca activitatea unui antreprenor?! Cam cat de linistit e ala noaptea cand se gandeste ce s-o mai intampla in piata asta instabila?!
    Vorbesc si eu cu mine…

  • Laura spune:

    Duduia asta care-și dă cu părerea cam des despre orice , să vină în fața pensionarilor și să le explice cum ea cu soțul ei câștigă 8 000 de euro lunar, de la stat, față de un pensionar cu 800 de lei. Să tot vorbești ce-ți trece prin cap, chiar dacă nu înțelegi nimic.

  • Un cetatean spune:

    Noroc ca barbatii sunt prosti si nu ataca legea asta la Curtea Constitutionala, fiindca este discriminatorie… Am auzit multe tampenii la viata mea, dar sa acorzi 200.000 de lei ajutor unei patroane pe motiv ca este femeie mi se pare culmea prostiei, abuzului si discriminarii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90