SMART KIDS 930X122

psd

Simona Bucura-Oprescu: Centre de colectare a deșeurilor, finanțate prin PNRR!

Simona Bucura-Oprescu: Centre de colectare a deșeurilor, finanțate prin PNRR!

Citiți și: Baronul PSD Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile!

83,7 milioane de euro din PNRR va avea la dispoziție România în perioada următoare pentru construcţia de centre integrate de colectare separată a deșeurilor mari, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

„Proiectele vor fi derulate prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Eveniment la Parlament dedicat administrației publice

Va fi finanțată amenajarea a 15 asemenea centre de colectare în marile orașe, iar ulterior acest sistem va fi completat cu alte 500 de centre de colectare destinate localităților mai mici.

Ghidul de finanțare destinat beneficiarilor va fi elaborat în curând.Ulterior, după finalizarea procedurilor, va fi lansat și apelul de proiecte pentru autoritățile locale.”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Va rugam frumos, nu mai publicati ceea ce promite aceasta persoana. Asta nu e presa! Daca eu promit ca maine va curge lapte si miere pe Calea Bucuresti veti publica? Nu, desigur, nu am contract de publicitate! Asa ca, macar, precizati undeva ca e un articol platit, sa stim si noi cum stau lucrurile…

570 X 90 POSADA 3