Donaris 930 x 122

psd

Simona Bucura-Oprescu: Centre de colectare a deșeurilor, finanțate prin PNRR!

Simona Bucura-Oprescu: Centre de colectare a deșeurilor, finanțate prin PNRR!

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

83,7 milioane de euro din PNRR va avea la dispoziție România în perioada următoare pentru construcţia de centre integrate de colectare separată a deșeurilor mari, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

„Proiectele vor fi derulate prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

Va fi finanțată amenajarea a 15 asemenea centre de colectare în marile orașe, iar ulterior acest sistem va fi completat cu alte 500 de centre de colectare destinate localităților mai mici.

Ghidul de finanțare destinat beneficiarilor va fi elaborat în curând.Ulterior, după finalizarea procedurilor, va fi lansat și apelul de proiecte pentru autoritățile locale.”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Va rugam frumos, nu mai publicati ceea ce promite aceasta persoana. Asta nu e presa! Daca eu promit ca maine va curge lapte si miere pe Calea Bucuresti veti publica? Nu, desigur, nu am contract de publicitate! Asa ca, macar, precizati undeva ca e un articol platit, sa stim si noi cum stau lucrurile…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90