930 pe 122 COSTACHE

psd

Simona Bucura-Oprescu, moderator la Conferința națională „Prevenirea abuzului și violenței asupra copilului reflectată în planul politicilor publice”

Comunicat de presă

Citiți și: Declarații „la cald” după alegerile liderului PSD Argeș

Simona Bucura-Oprescu, moderator la Conferința națională „Prevenirea abuzului și violenței asupra copilului reflectată în planul politicilor publice”

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu a participat ieri, în calitate de moderator, la Conferința națională „Prevenirea abuzului și violenței asupra copilului reflectată în planul politicilor publice”, organizată de Federația Internațională a Comunităților Educative (FICE) România.

Citiți și: „Cred în capacitatea primarilor de a schimba în bine, de a dezvolta comunitățile pe care le administrează!”

“Lucrările conferinței au adus în discuție probleme concrete precum violența și protecţia copiilor în școalǎ, creșterea gradului de conștientizare a prevenirii violenței psihologice în școală, prevenirea şi combaterea violenţei domestice, dar și a abuzurilor asupra copiilor în mediul online și, nu în ultimul rând, rolul mass-media în confruntarea violenței asupra copiilor.

O garanție a atenției pe care executivul o acordă acestor probleme a fost prezența în conferință a colegei mele, doamna Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.
Este pentru prima dată când în România politicile pentru familie, tineret și copii sunt gestionate unitar, prin existența acestui nou minister.

Am fost totodată bucuroasă să văd participarea unei delegații a DGASPC Argeș la eveniment, condusă de doamna Director General Tatiana Eftime.

Îi felicit și le mulțumesc organizatorilor evenimentului, domnului Profesor Toma Mareș, președinte al FICE România, doamnei senator Gabriela Crețu, domnului Prof. Univ. Dr. Emerit Ioan Neacșu, alături de care am avut plăcerea să moderez acest eveniment și tuturor celor implicați în domeniul asistenței sociale.”, declară Simona Bucura-Oprescu.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Donaris 570×90