psd

Simona Bucura-Oprescu: PSD are soluții pentru combaterea creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

PSD are soluții pentru combaterea creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu. Parlamentarul argeșean arată că, pe termen scurt și cu un caracter temporar, PSD propune plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale la nivelul mediei ultimelor 6 luni și subvenționarea a 50% din scumpirea rezultată în facturile populației.

Citiți și: „Toți românii trebuie să aibă acces la serviciile medicale!”

„Pe termen mediu și lung, pentru rezolvarea pe fond a problemei trebuie luate următoarele măsuri:

– Creșterea capacităților de producție interne pentru a reduce dependența de importuri;

-Limitarea prin Hotărâre de Guvern a marjei de profit la prețurile de vânzare de la Nuclearelectrica și Hidroelectrica;

-Accesarea Fondului de Modernizare unde România dispune de 10 miliarde de euro pentru investiții în sectorul energetic.

Iar Guvernul trebuie să explice de ce s-a grăbit cu liberalizarea pieței de energie, în condițiile în care nu exista concurență reală pe piață, nu existau suficiente capacități de producție interne și nu existau prevederi pentru consumatorii vulnerabili!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • obs. pitestean spune:

    Solutii populiste care sa ingroape si mai mult mediul economic. Omul de rand nu simte in mod direct si imediat sincopele voastre dar economia si datoriile se acumuleaza. Nici datoria tarii nu-l intereseaza pe omul de rand, doar a sa fiind cumva egoist. Insa cand datorita egoismului personal sunt necesare masuri de redresare atunci se trezeste si el din adormire si le simte pe pielea lui sub forma de scumpiri, taxe si alte masuri necesare de redresare. Asta nu le mai spuneti dna. „jurnalist” de carton PSD! De 30 de ani nu stiti decat sa furati, sa ingropati tara si sa dati ajutoare pentru a fi sustinuti. Un stat modern si democratic n-ar incuraja lenea asa cum o faceti voi anii la rand. Eram departe daca nu erati voi. Macar la jumatatea drumului fata de cum suntem acum. Stiu ca si ceilalti de reprezinta culoarea galbena sau pe cea portocalie sunt tot la fel de corupti dar parca le pasa mai mult decat voi de situatia economica macro si nu micro!


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441