930×122 CAPRA 5

sondaje

Sondaj: Creștere periculoasă a AUR. PNL, în cădere liberă!

Sondaj: Creștere periculoasă a AUR. PNL, în cădere liberă!

AUR crește în sondaje, partidul lui George Simion ajungând la 20,6%, potrivit unui sondaj INSCOP realizat în ianuarie, citat de Hotnews.ro.

Cu acest scor AUR se clasează pe locul doi în topul preferințelor electoratului, după PSD care înregistrează, totuși, o ușoară scădere în prima lună a lui 2022.

Astfel, social-democrații sunt creditați cu o intenție de vot de 34,3% față de 36% în decembrie. Potrivit INSCOP, și PNL e în scădere, având în ianuarie o intenție de vot de 16,6% față de 17% în luna precedentă.

Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group, în perioada 11-18 ianuarie 2022, datele fiind culese prin metoda CATI (interviuri telefonice). Volumul eșantionului a fost de 1162 de persoane, iar eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.9 %, la un grad de încredere de 95%.

Creșterea susținută a AUR în sondaje a fost inregistrată și de Avangarde, potrivit sondajului realizat în decembrie, partidul lui Simion având cea mai mare cotă din ultimul an.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90