Donaris 930 x 122

diana sosoaca

Șoșoacă versus Orban. Glume de șantier în Parlament

A fost circ cu de toate, dar mai ales cu glume de șantier, în Parlament, luni, în cadrul ședinței pentru votarea bugetului pe 2021.

Citiți și: Video ireal! Scandal cu Poliția: Șoșoacă a urlat la agenții care i-au luat permisul

Printre protagoniștii show-ului s-a numărat, cum era de așteptat, și Diana Șoșoacă, care a simțit nevoia să-l atace pe fostul premier al României, Ludovic Orban.

La avertizarea pe care Orban i-a transmis-o, potrivit căreia are doar un minut la dispoziție pentru a-și exprima părerea, Diana Șoșoacă i-a răspuns: ”Mulțumesc, domnule Orban, nu știam că știți să numărați până la 1 minut”.

Citiți și: ȘOȘOACĂ, FĂRĂ MASCĂ, LA SENAT: „AM VENIT ÎN GROAPA CU HIENE”

După alte câteva afirmații urmate de hohote venite mai ales din partea social-democraților, Diana Șoșoacă l-a invitat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, să participe la o manifestație programată  duminică, însă l-a avertizat că manifestanții nu vor respecta măsurile de protecție în vigoare.

”Domnule Ciolacu, vă aștept cu mare drag la manifestația din 7 martie, numai că vedeți că noi nu purtăm mască. Vă mulțumesc!”, a spus Diana Șoșoacă.

Despre ședință, AICI!

Foto: descriptiv (Ecopolitic)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90