930 x122 grota rece

facebook

STRADA SE ORGANIZEAZĂ: PARTIDUL NAȚIONAL COLECTIV

Strada începe să se organizeze.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Pe Facebook, acolo unde lumea a fost mobilizată pentru proteste, este anunțată intenția înființării Partidului Național Colectiv. De altfel, numele paginii este Partidul Național Colectiv (partid politic).

„Suntem un grup de prieteni din București, fiecare cu job-ul lui. Dacă e să facem o statistică, majoritatea noastră lucrează în IT. Nu suntem membri vreunui partid politic și nici nu simpatizăm cu vreo ideologie! Nu avem interese ascunse și nici nu dăm curs diversiunilor din online. Sau, mai ales, de pe stradă! Prietenii noștri au fost răniți grav în Colectiv și am ieșit în stradă. Pentru că nu am mai putut. Pentru că indolența și ignoranța autorităților ne-au revoltat. Vrem să fim cât mai mulți și vrem să avem alături de noi oameni tineri! Nu avem experiență în politică și vă rugăm să ne ajutați! Suntem împreună, suntem Colectiv și vrem să dăm restart întregii clase politice.  Așa ceva nu se mai poate! Nu aici! Nu în țara noastră! Împreună suntem PNC!”, scriu inițiatorii.

Citiți și: Înșelătorie masivă! Rămâneți fără bani în câteva minute

Pe pagina nou creată există și o scurtă listă cu revendicări:

Președintele Klaus Iohannis i-a invitat pe reprezentanții protestatarilor din stradă și ai societății civile la consultări pe tema desemnării viitorului Guvern. Consultările ar urma să aibă loc vineri la Palatul Cotroceni. (Foto: gandul.info)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90