930×122 CAPRA 5

guvern

ULTIMA ORĂ! SOARTA GUVERNULUI A FOST DECISĂ

În urmă cu puțin timp, a fost anunțat rezultatul votului din Parlament în ceea ce privește învestirea Guvernului Dăncilă.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Noul Guvern, al treilea în ultimul an, a fost învestit cu 282 de voturi favorabile. Împotrivă au fost 136 de voturi. A existat și o abținere. Pentru validarea noului Guvern era nevoie de cel puțin 233 de voturi „pentru”.

Viorica Vasilica Dăncilă devine prima femeie care ocupă în România funcția de prim-ministru. Ea a fost propusă de coaliția PSD – ALDE, propunerea fiind acceptată pe 17 ianuarie 2018 de președintele Klaus Iohannis (AICI, amănunte).

Citiți și: Cum vrea să taie Guvernul cheltuielile publice!

Pe parcursul unui singur an, PSD, sub „înțeleapta” conducere a președintelui Liviu Dragnea, a reușit „performanța” de a-și da jos două guverne, unul prin moțiune de cenzură, iar celălalt în urma demisiei lui Mihai Tudose, demisia fiind consecință a unei decizii în acest sens a partidului (detalii, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3